Minik yeteneklerden keman dinletisi

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür ve Sanat Merkezi Keman Kursu minikler yılsonu mezuniyet töreni Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Keman Kursu eğitimlerini başarıyla tamamlayan minik kursiyerler, keman konseri ile izleyicilerden tam not aldı.

Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal Gösteri Salonu’nda gerçekleştirilen miniklerin dönem sonu keman konserine Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner katılım gösterdi. 30 minik kursiyerin yıl boyunca öğrendikleri keman becerilerini sergilediği konser renkli görüntülere sahne oldu.Konser sonrası ayakta alkışlanan miniklere sertifikaları verildi.


Sertifikalarını alan minik yıldızları tebrik eden Şahin, “ Şimdi ki çocuklarımız çok şanslı. Zamanın da bizlere tanınmayan imkanlar onlara her türlü tanılıyor. Kendilerine olan özgüvenleri artıyor, sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştiriyorlar. İçlerinde büyük keman yıldızları çıkacağına eminim” dedi.

Şahinden sonra mikrofonu alan Üner, “Ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımızı küçük yaşta eğitirsek büyüğünce çok başarılı bireyler olacaklar” diye belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri