Miniklerden 'Soma' oyunu...

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin düzenlediği bale, ritim ve Latin dansları yılsonu gösterisi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Soma faciası unutulmadı

 Sanatseverlerin yoğun katılım gösterdiği gecede, ritim grubunun Soma için hazırlamış olduğu özel gösteri ayakta alkışlandı.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner’in okuduğu şiir büyük beğeni toplarken gösteride Cem Karaca’nın ‘Maden ocağının dibinde’ adlı şarkısı da uzun süre alkış aldı.

 

 Latin dansı dikkat çekti

Latin Dans Grubu’nun gösterileri ile renklenen gecede grubun performansı ilgiyle izlendi.

Gecenin Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi ile Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin eğitmenlerine teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, programının  yoğun olmasından dolayı yılsonu gösterilerine  katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımcılara selamlarını  iletti.

 “Sanat güzellikleri yaşatır”

Üner, ‘’Bu akşam çok güzel bir gece geçirdim. Bu çocuklar gelecekte birer sanatçı  olacaklar. Çünkü sanat insanın kalbinde, beyninde, ruhunda hep güzellikler yaşatır. Sevgili çocuklar bir sözümde sizlere. Öğretmenlerinizin eşliğinde çok güzel çalışmış ve hazırlanmışsınız hepinizi kutluyorum ve gözlerinizden öpüyorum’’ dedi.

Her yılsonu olduğu gibi, bu yılda minik bale öğrencileri bir yıl boyunca aldıkları eğitimleri  aileleri ve vatandaşların beğenisine sundular. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gösteri de minikler de yeteneklerini sergiledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri