Neşet Ertaş türkülerle anıldı

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde Neşet Ertaş'ın anısına müzikli bir gece düzenlendi. Büyük ustanın sevenleriyle dolup taşan salon, unutulmaz bir akşama tanıklık etti.

Geçtiğimiz eylül ayında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Söz Yazarı Neşet Ertaş, Beylikdüzün'de türküleriyle anıldı.Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda sahneye çıkan Türk Halk Müziği Sanatçısı İsmail Altunsaray, seslendirdiği “Neredesin Sen, Vay Vay Dünya, Zahide, Gönül Dağı” gibi Neşet Ertaş şarkıları ile Beylikdüzü halkını mest etti ve Neşet Ertaş'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sanata ve Sanatçıya Büyük Değer

Konuşmasına “Türkiye'nin yetiştirdiği en özel sanatçılardan biri olan Neşet Ertaş'ı rahmetle anıyoruz mekanı cennet olsun” diyerek başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sanatçı İsmail  Altunsaray' a konser gecesinden dolayı teşekkür ederek, sanata ve sanatçılara değer vermenin önemine değindi.Başkan Uzun, “Bizim musikimizin bütün renkleri tartışmasız geniş ufuklu, çok güzel. Sanat ve sanatçı olmadan yaşamdan tat almak mümkün değil. İyiki varsınız” dedi. Sanatçıya Beylikdüzülü halkı adına çiçek verdi.


Duygu dolu anların yaşandığı programa, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un yanı sıra Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Kültür Müdürü ve Sosyal İşleri Müdürü Nihat Adıgüzel katıldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri