Otizmli çocuklara Yaşam liderliği yapıyorlar

Sen Değilim Otizmle Yaşam Merkezi, Otizmli çocuklara yaşam liderliği yapmak aynı zamanda Otizmli çocuklara yaşam becerilerini kazandırmak,sosyal gelişimlerini sağlamak ve topluma kazandırmak adına Büyükçekmece’de hizmet veriyor.
 SEN DEĞİLİM OTİZMLE YAŞAM MERKEZİ BÜYÜKÇEKMECE’DE HİZMETTE


7/24 Sağlık  hizmeti veren(Doktor,Hemşire,Ambulans) Açık ve kapalı yüzme Havuzu,Futbol,Basketbol,Voleybol sahaları,Bisiklet alanı,Duyusal bütünleme terapisi,Ritm ve Müzik  terapi,Halk oyunları,Özel eğitim eşliğinde akademik çalışmalar,Temel spor becerileri,Koordinasyon,Fitness,Masa tenisi,Oyun salonu ile Psikolog ve Yaşam Liderleri eşliğinde hizmet vermektedir.

AYRICA MERKEZİMİZDE KAMERA SİSTEMİ İLE TÜM ÇALIŞMALAR AİLELERİN İZLEYEBİLMESİ İÇİN YAYINLANIR VE KAYIT ALTINA ALINIRAilelerin izlemeleri için Kamera sistemi tüm çalışmalar  yayınlanır ve kayıt altına alınır.

 

BİZİM EĞİTİM SİSTEMİMİZ KLASİK EĞİTİM SİSTEMİNDEN ÇOK FARKLI. BİZ ÇOCUKLARIMIZI ROBOT OLARAK YETİŞTİRMEK İSTEMİYORUZ. ONLARA ÖZGÜVEN AŞILAYARAK ADIM ADIM BAĞIMSIZ YAŞAMI ÖĞRETİYORUZ. HER PROBLEM DAVRANIŞA DERHAL CEZA VERMEK YERİNE ÖNCE ÇOCUĞUN İHTİYACI DOĞRULTUSUNDA UYGUN BİR DAVRANIŞ ÜRETİP ÖNÜNE KOYUYORUZ. PROBLEM DAVRANIŞLAR ZAMAN İÇERİSİNDE UYGUN DAVRANIŞLARLA YER DEĞİŞTİRİYOR. VE ÇOCUKLARIMIZ ÖZGÜVENLERİNDEN VE PSİKOLOJİLERİNDEN HİÇ BİR ŞEY KAYBETMEMİŞ OLUYORLAR. ÇÜNKÜ BİZ; SEN DEĞİLİM OTİZMLE YAŞAM MERKEZİ OLARAK MUTLU VE BAĞIMSIZ ÇOCUKLAR KAZANMAK İSTİYORUZ.

 

ADRES: AKÇABURGAZ MEVKİİ ALKENT 200 YANI LALE 3 SK. A21 TULİP A EVLERİ Büyükçekmece

İLETİŞİM:0(212) 886 73 36

 0(544) 687 64 09

0(505) 374 89 59  
0(505)  374 89 59
0(533)  473 89 82

E-POSTA:sendegilim@hotmail.com

Web  adresimiz yapım aşamasındadır.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri