Pinhani’den yeni şarkılar

2004 yılında kurulan ve farklı müzik tarzı ile müzikseverlerin kısa sürede beğenisini toplamayı başaran Pinhani Küçükçekmece’de çoşkulu bir konser verdi.

 

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konserde, salon tamamen doldu. İki saat sahnede kalan grup sahne performansı ile izleyenleri kendinden geçirdi.

 

HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER

 

Bu zamana kadar, İnandığım Masallar ve Zaman Beklemez adlı 2 albüm çıkartan ve 10 şarkısına klip çeken grup, dizisinin de müziklerini yapmıştı. Toplam 6 kişiden oluşan grupta Sinan Kaynakçı, Akın Eldes, Zeynep Eylül Üçer, Hami Ünlü, Selim Aydın ve Cem Aksel görev yapıyor. Grup konserin açılışını “Beni al” isimli şarkısıyla gerçekleştirdi. Sırayla, Yitirmeden, Hele bi gel, İstanbulda, yıldızlar, gibi çok beğenilen şarkıları seslendiren, sahne performansları ve dinleyici ile kurdukları sıcak iletişim ile salondakilerin şarkılara aktif olarak katılmasını sağlayan Pinhani, konseri daha da coşkulu bir hale getirdi.

 

YENİ ALBÜMÜN İLK KONSERİ

 

Şubat ayının ilk haftasında çıkardıkları “Başka Şeyler’’ isimli yeni albümlerindeki şarkıları ilk kez sahnede söyleyen Pinhani’nin yeni albümü ve şarkıları seyircilerden tam not aldı. Grubun solisti Sinan Kaynakçı, “Buraya 4 günlük klip çekiminden geldik. Yeni çıkan albümün ilk klibini ‘Bana Hediye’ isimli şarkıya, tüm Türkiye’yi gezerek 4 günde klip çektik, çok güzel oldu” dedi. Bugüne kadar İstanbul’da sadece taksimde konser verdiklerini söyleyen Kaynakçı, bundan sonra da böyle konserlere devam edeceklerini söyledi..

Konseri büyük bir beğeniyle izleyen, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay konser sonunda, Pinhani grubuna teşekkür ederek çiçek verdi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri