Tay’dan kukla sergisi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Tay Bilim Koleji öğrencileri tarafından Torıum alışveriş merkezinde gerçekleşen kukla ve kolaj sergi alanının açılış kurdelesini kesti.

Tay Bilim Koleji resim bölümü öğretmeni Gamze Duman ve öğrencilerinin 3 aylık çalışmaları sonrasında düzenledikleri kukla ve kolaj çalışmasına Torıum Alışveriş Merkezine gelen vatandaşların ilgisi çekmeyi başardı.

 

Kadıoğlu, ‘çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum’

Açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, minik öğrencilerin bu büyük çalışmalarını keyif içerisinde izlediklerini belirtti. Başkan Kadıoğlu “ Öğrencilerin kendilerini kanıtlama ve becerilerini ortaya çıkarma konusunda bu sergi önemli bir faaliyettir. Yaklaşık olarak 3 ay gibi bir zamanda kendilerini geliştirerek ve becerileri doğrultusunda bu çalışmaları gerçekleştirdiler. Ben çocuklarımızın bu güzel ve anlamlı çalışmalarından dolayı gözlerinden öpüyorum” dedi.

Tay Bilim Koleji öğrencileri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na sergi programına katıldığı için çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri