TRABZON FİKİR KÜLTÜRÜ'NDEN PLAKET

1999 yılından bu yana çeşitli etkinliklere imza atan Trabzon Fikir Kültürü geçtiğimiz gün ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ı ağırlayarak kendisine bir plaket taktim etti.

 

Trabzon Fikir Kültürü üyelerinden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğinde geçen organizasyonda davetlilere hamsi ikram edildi.

İş dünyası, medya mensupları, siyasetçi ve fikir adamlarının bir araya geldiği toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki son gelişmeler ve futbolda şike operasyonu tartışıldı.

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve bir çok medya mensubunun katıldığı toplantıda Trabzon Fikir Kültürü Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a bir plaket atktim etti.

Mehmet Atalay yaptığı konuşmada şöyle dedi: ‘Trabzon Fikir Kültürü ile bugün ilk kez buluştum ancak bilgim olursa her zaman bu seçkin hemşehrilerim ile bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyacağımı belirtmeliyim. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duydum şeref duydum. Bu güzel oluşumlarında Trabzon markasına büyük değer katacağını düşünüyorum. Hep birlikte Dünya’da Türkiye  ve Trabzon’un  hakettiği değeri alması için çalışacağız. İnanıyorumki bunu başaracağız’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri