Üçüncü kütüphane hizmette

‘Türkiye Okuyor’ kampanyası çerçevesinde Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçedeki 3 okula kazandırılan kütüphanelerin üçüncüsü de hizmete açıldı. Yusuf Uzun kütüphane açılışının ardından Yakuplu İlköğretim Okulu’nu da zi

“Türkiye Okuyor” kampanyası kapsamında ilçeye kazandırılan üçüncü kütüphane, Yakuplu Mahallesi’ndeki Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi’nde Beylikdüzü halkının hizmetine sunuldu. Açılış kurdelesini Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile okul öğretmenleri ve öğrencileri birlikte kestiler. Açılışa, Başkan Yardımcı Efrahim Yeşil de katıldı.

Uzun kütüphanede şiir okudu

Açılışın ardından Başkan Uzun ve Müdür Hacıoğlu kütüphanedeki kitapları birlikte incelediler. Uzun, eline ilk aldığı şiir kitabındaki şiirlerden de davetlilere okudu. Okul bahçesindeki halı sahaya geçen Uzun ve Hacıoğlu, burada küçük bir futbol gösterisi de yaptılar.

Yakuplu İlköğretim Okulu’na sürpriz!

Kütüphane açılışının ardından Yakuplu İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Yusuf Uzun, önce öğretmenlerle bir araya geldi. Daha sonra öğrencilere sürpriz yapan Uzun, Görsel Sanatlar Sınıfı’nın dersine katıldı. Uzun, o sırada müzik dersinde olan öğrencilere eşlik etti ve hep birlikte ‘Samanyolu’ şarkısını söylediler.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri