Usta oyunculara ödüllerini Hazinedar takdim etti

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen “Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri” sahiplerini buldu.

Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli geceye Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Başkan Murat Hazinedar, 3 önemli isme onur ödüllerini takdim etti.

"19’uncu Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri” töreni Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Beşiktaş Belediyesi, Anadolu Efes ve bir televizyon kanalının sponsorluğunda MKM Atilla İlhan Salonu'nda düzenlenen ödül törenine iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gecede konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “İstanbul’da güzel bir opera ve tiyatro salonunun olması gerektiğini” belirtti. “Hem Avrupa yakasında hem de Anadolu yakasında salon ihtiyaçları var” diyen Başkan Murat Hazinedar “Burayı
restorasyona alacağız. Burası çok güzel bir İstanbul salonudur. İnşallah hep sanatseverlerin hizmetinde olmaya devam etsin” dedi.

Geceye son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Murat Cimcir ve Ahmet Kural da katıldı. Ünlü oyuncular, Sadri Alışık ödüllerine layık görüldüklerinden dolayı gurur duyduklarını
söyledi.

Üç önemli isime onur ödüllerini Başkan Murat Hazinedar takdim etti. ‘Sinema Seçici Kurulu Onur Ödülü, usta yönetmenler Şerif Gören ve Kartal Tibet’e, Sadri Alışık Tiyatro Seçici Kurulu Onur ödülü ise, Kaplumbağa adlı oyunundaki performansından dolayı Ali Poyrazoğlu’na verildi.
Yoğun ilgi gören geceye katılanların şıklık yarışında olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri