Yahşi Cazibe’nin Kemal’i Küçükçekmecelileri güldürdü

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Yüzümüzü Güldürenler’ adlı söyleşi programlarının bu yıl ki son bölümüne, Yahşi Cazibe dizisinin Kemal’i ünlü oyuncu Hakan Yılmaz konuk oldu

Söyleşinin moderatörü Küçükçekmece Belediyesi Kültür Merkezleri Genel Sanat Yönetmeni Levent Tülek ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Yılmaz, esprileriyle salondakileri güldürdü.

 

Oyunculuğa başladığı dönemlerden bugüne kadar ki süreci anlatan Hakan Yılmaz zaman zaman yaptığı esprilerle salondakileri kahkahaya boğdu. Komediyi çok sevdiğini ifade eden Hakan Yılmaz, “Benim oynadığım rollerde hep düştüğüm durumlar komik oluyor. Genelde tipim aynıdır. Ya bıyıklıyım ya da bıyıksız. Ben durum komedisini tip komedisinden daha çok seviyorum” diyerek oynadığı dizilerdeki karakter seçimine açıklık getirdi.

KONSERVATUARA GİREMEDİM

Hayatında oyunculuk haricinde bir meslek düşünmediğini belirten ünlü oyuncu, ilk kez ilkokul ikinci sınıfta sahneye çıktığını söyledi. Daha sonra lisede folklör oynadığını ve tiyatro yaptığını aktaran Hakan Yılmaz, iki kez denemesine rağmen konservatuara giremediğini vurguladı. “O dönemde akademiye giremediğim için çok üzüldüm. Ancak hiç kızmadım. Çünkü binlerce insan o sınavlara giriyor ve yetenekli olmalarına rağmen gözden kaçabiliyorlar. Bu ne yazık ki sistemle alakalı bir şey” diyen Yılmaz, askerliğinin ardından Antalya’da animatörlük yaptığını ve ek işlerde çalışarak hayatını kazandığını dile getirdi.

CEM YILMAZ’A BAYILIYORUM

‘İner misin Çıkar mısın’ adlı televizyon programıyla keşfedilen ve oynadığı sinema-dizi projelerindeki başarısıyla genç kuşak komedi oyuncuları arasında önemli bir yer edinen Hakan Yılmaz, söyleşide rakiplerini de değerlendirdi. Yılmaz, “Cem Yılmaz’ı gerçekten çok beğeniyorum. Filmleri de güzel ancak adam sahnede gerçekten çok zeki. Şafak Sezer’i de bazı filmlerinde çok beğendim. Ona da açıkça söyledim. Ben arkadaşıma yalandan beğendim diyemem. Kötüyse kötü. Çünkü bana da yalan söylenmesini istemem” diye konuştu.

RECEP İVEDİK BAŞARILI BİR İŞ

Ata Demirer’i oynadığı ‘Eyvah Eyvah’ filminde oldukça başarılı bulduğunu kaydeden Hakan Yılmaz, Şahan Gökbakar ve çok tartışılan tiplemesi Recep İvedik için ise şunları söyledi: “Şahan’ı TV8’deki programını yaparken çok gülerek izliyordum. Filmlerinin de hepsini seyrettim ve güldüm. Adam komik bir tip yaratmış. Buna diyecek bir şey yok. Örneğin Amerika’da Borat diye bir karakter çıkardılar. Milyonlarca gişe yaptı. Çok tutmuş bir tip yapsam ben de dört tane film çekerdim”

AĞUSTOSTA TALK SHOWA BAŞLIYORUM

Hayranlarına Ağustos ayında Atv’de bir talk show programına başlayacağını ve ardından sonbahar aylarında da tek kişilik bir oyunda yer alacağını müjdeleyen Hakan Yılmaz, oynadığı Yahşi Cazibe dizisindeki Simge karakterine nasıl tahammül ettiğiyle ilgili soruya ise “Bunun için bana para ödüyorlar. Herkese dayanabilirim” şeklinde verdiği esprili cevapla konuşmasını noktaladı.

Söyleşide sevilen oyuncuya günün anısına çiçek veren Başkan Aziz Yeniay, “Kültür ve sanatla yaşamak çok ayrıcalıklı bir şey. Modern kentlinin olmazsa olmazı kültür ve sanattır. Bu bakımdan iyi ki buradasınız. Komedi çok ciddi ve bir o kadar da zor bir iş” sözleriyle Hakan Yılmaz katılımından dolayı teşekkür etti.

 

K.Çekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Hakan Yılmaz’a katılımından dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri