YAZAR AYŞEGÜL TOKER SEVENLERİYLE BULUŞTU

HABERDAR köşe yazarı, yazar Ayşegül Toker son organizasyonunu şöyle yorumladı: İKİNCİ BÜYÜK ORGANİZASYONUM Hayatımda ilk önce 5 sene evvel ALS.li bir genç kız için yardım gecesi organize ettiğimden beri bu kadar geniş kapsamlı bir etkinlik düzenlememişti

 Kocaeli kitap fuarı ile aynı zamana denk geldiği için yayınevinden tanıdığım isimler gelmediler etkinliğime. Zaten yayıncım da olmadığı ve eskiden olanların da kitabım adına bir dağıtım işini bile ciddiyetle yapamadıkları düşünülürse işin bu kısmına şaşmıyorum.

Köşe yazımda da anlattığım gibi zorluklarla tamamladığım ve uzun metraj film olup, yurtdışında gerçekleşecek festivallerde ödül almaya aday olarak gördüğüm ilk kitabım Bez Bebek’in konusunu anlatan, kısa bir film çektim. Tamamen gönüllü desteğiyle çekimini tamamladığım filmde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Davetime katılan, yanıt veren, nazik ve düşünceli dostlarıma katılımları için teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. LDP Genel Başkanı Cem Toker, ENADER başkanı Hüseyin Eriş, manken-oyuncu Yusuf Azuz başta olmak üzere, yanımda olan, telefon eden, çiçek gönderen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

Girgin Piyano ve sanat galerisinde sergisi olduğu halde, o günü bizimle paylaşan ressam Sabriye Kefeli hanım da eserleriyle beğeni topladı. Mekan sahibi Nejat Girgin beye ve kitabıma güzel yorumlar yapan nazik eşi Ayten hanıma da sonsuz teşekkürler.

Dilerim bir gün zor şartlar altında tamamladığımız kitabımın tanıtım filmi, uzun metraj film olur. Yapımcıların tekliflerine açık olan çalışmamı ve diğer kitaplarımı yayınlayacak yeni yayıncı arayışım için yolum açık, şansım bol olur inşallah.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri