YEREL SESLERLE COŞKU ARTARAK SÜRÜYOR.

51. Yoğurt Festivali etkinliklerinde yerel sanatçıların performanslarına Silivrililer yoğun ilgi gösterdi.


Silivri Belediyesi 51. Yoğurt Festivali’nin 2. gününde de ilk gün olduğu gibi yerel sanatçılar rüzgârı esti. Atatürk Anıtı’nda devam eden festival programı yoğun katılımla gerçekleşti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte yerel sanatçılara eşlik ederek takip ettiği programa; Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Büyükçekmece Meclis Üyeleri de katıldı. 

AYDOĞAN SAZIYLA RENK KATTI
Silivri Belediyesi Mahalle Konseyleri Sorumlusu Muharrem Aydoğan’ın da sesi ve sazıyla renk kattığı gecede, türkülerle keyifli saatler yaşandı. Grup Miras ve Grup Tünel isimli müziği seven gençlerin oluşturduğu iki ayrı grubun mini konserleri de gençlere keyifli bir gece yaşattı.

2023’DEN GEÇMİŞE YOLCULUK
Gecenin finalinde sahne alan Grup 2023, Anadolu Rock müziğinin unutulmaz parçalarıyla, Silivri sahilinde rock rüzgârı estirdi. Bateride Korkut Dolu, Orgda Hasan Metinoğlu, Basgitarda Gökhan Küçük, Sologitarda Erdoğan Eren ve Solist Erduran Boyuneğmez ile Güven Girgin’in oluşturduğu grup, günümüzün şarkılarının yanı sıra, 1970 ve 80’li yılların eserlerini de seslendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri