35 yıl sonra kardeşine kavuştu!

DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya 40. yaşgününü önceki akşam muhteşem bir parti ile kutladı. Önceki akşam Türkbükü'ndeki Ece Beach 6 Resort Otel'in iskelesi,nde yakın dostlarının katıldığı doğum günü partisinde sevenleri Yalçınkaya'y

 4O. YAŞA MUTEŞEM DOĞUM GÜNÜ



Emlak sektöründe iş yapan ve aynı zaman da sunucu da olan Duygu Meltem Yalçınkaya, son günlerde 9 ayda 111  kilodan 71 kiloya düşerek verdiği 40 kilo ile gündeme ghelmişti. Yalçınkaya doğum günü partisinde eski elbiseleriyle de gazetecilere poz verdi.

Büyük sürpriz
Yalçınkaya'nın doğum günü partisine aralarında manken Tatsyana Tsvikeviç, Okan Karacan ve Vatan Şaşmaz gibi ünlü isimlerinde bulunduğu 60 kişi davetli katıldı. Partide ayrıca Zeynep Casalini'de sahne alarak en güzel şarkılarını seslendirdi.
Doğum günü pastası kesilirken Zeynep Casalini sürpriz bir açıklama yaparak herkesin sevinmesine sebep oldu. Casalini, 35 sene sonra kardeşine kavuşmanın heyecanını yaşadığını ifade etti. Casalini, 'Babam Ernesto Casalini, annemden ayrıldıktran sonra İtalya'da evlenmiş. O evlilğinden de iki çocuk sahibi olmuş. Ben bunu 20 yaşımda öğrendim. Kardeşim Ezio Casalini ve ablası da bunu hiç bilmiyordu. Annem sosyal paylaşım sitelerinden kendilerine ulaşmış geçen ay. Ben de buaray davet ettim kardeşimi. 35 yıl sonra kardeşimle tanışıyorum. İnanılmaz heyecanlı ve mutluyum. Bir aydır tanışıyoruz ve ilk defa yan yana geldik' dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri