Abbas Öldü dizinin geniş özeti izle

Hayat Devam Ediyor Dizisi 4.Bölümü yayınlandı ve Abbas Öldü dizinin geniş özeti izle


Berat ve Siraç tarafından küçük yaşta bir kızla evlenmek şikâyetiyle Abbas ve İsmailin evlerine yapılan baskın sonrasında, Abbas aldığı ilaçların etkisiyle kalp krizi geçirip kalırken, İsmail ve Hayatın resmi olarak annesi görünen Kudreti, gözaltına alınırlar. İbrahim Dede, onları Siraçın şikâyet ettiğini öğrenince sinirlenir ve torununa sert bir şekilde gönül koyar. İsmail ve Kudret, Hayat ile yüzleşirlerken, Abbas da Kerem ile aynı yoğun bakım odasında yaşam mücadelesi vermektedir. Kalbi teklerken, Hayata ettiği eziyetleri tek tek yeniden yaşar. Berat, babasına duyduğu nefrete rağmen onu görmeye gelir. Bekir tarafından bıçaklanan Keremin ise sağlık durumu iyiye giderken, babası Hacı Emin, bunu yapanın Bekir olduğunu anlar ve tüm ailesinden intikam almak için korkunç bir plan yapar. Bu plan Bakırcı ailesinin çok büyük ve ölümcül bir tehlike ile yüz yüze gelmesine neden olur
4. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Devam Ediyor dizisinde bu hafta olaylar birbiri ardına gelişiyor. Berat ve Siraç baskınından sonra bir kalp krizi, Abbas ve İsmail ev, Abbas, genç yaşta bir kızla evlenmek şikayet, İsmail’in annesi ve Yaşam kullanıcısının resmi olarak uyuşturucu etkisi Kudret’i görünür.gözaltına alınır.İbrahim, dedesi ve torunu şikayet Siraç’ın keskin bir zihin koyar öğrenmek için rahatsız. İsmail ve Enerji, Yaşam ve yüzleşirlerken Abbas, Kerem ve hayatta kalmak için mücadele, aynı yoğun bakım odası.Kalp teklerken Hayat’a Zulüm tek tek yeniden yaşar. Berat, babasına duyduğu nefreti rağmen onu görmeye geliyor. Kerem Bekir bir bıçak sağlık durumunu iyileştirmek için Way, babası Haj Amin, Bekir konumu kadar da korkutucu anlar ve tüm aile intikam almak için bir plan. Bu plan, Bakırcılar çok büyük bir aile ve ölümcül bir tehlike ile yüz yüze neden olur.

Kudret’ten İsmail zorla yapılan evlilikler, çömlekçi eşi, dört, üç çocuk in Heaven getirdi Kudret’in sevgi ve kum düştü. İsmail, şimdi çömlekçilikten kazanamamaktadır para ve birkaç oğulları ve kızları Zeliha Siraç desteği ile İstanbul’a göç etmeye karar verdi. Bu arada, ortalama aile yaşamının en güzel kızı, Kerem’le yaşayan bölgenin en eski ailelerinden birinin oğlu gizlice seviyorum. Gençlik ve aşk heyecanı, yangın, her ikisi de evlenmeden önce birlikte Kerem’le yaşam başarısız olur ve olmaya neden olacaktır. Aile öğrenir şehrin en zengin, acımasız ve güçlü bir erkek, 15 yıl, Abbas Abbas kızını vermek biliyorum 70 yıl Hayat sormak için bir fırsat. İstanbul’da hemen hemen gidin ve yerleşmek “kaçtı”, aile olaylar nedeniyle. Ancak, büyük bir şehir, onlar için bir tuzak. İbrahim ve eşleriyle bir tür uyum İstanbul, Şirin İbrahim’in Kullanıcı çocukları, şöhret ve para tutkusu, Bekir, Malik sessiz erozyon, Hayat en küçük olacak şehrin bir kolu yaralı karanlık yollar, sapma ulaşmak değil. beden ve bağlamasıyla kabuk, geride kalır ve bir karakterin acımasız ve amansız ortaya duvarları etrafında örme ruhu, büyük oğlan Siraç’ın imkansız aşk, aile sevgisi ve direniş gibi Zeliha iç içe durumlar için ana bina hikayenin blokları.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri