Afrodit gelin oldu

Derin göğüs dekolteli gelinliğiyle sahneye çıkan Alkan büyük ilgi gördü.

ÇANAKKALE'de bu yıl ilki düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı'na Banu Alkan damgasını vurdu. Fuar kapsamında düzenlenen gelinlik defilesinde Afrodit lakaplı sanatçı da gelinlik giyerek podyuma çıktı.

Çanakkale Kolin Hotel'de bu yıl ilki düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nın ikinci gününde bir firma tarafından gelinlik defilesi düzenlendi. Evlenecek çiftlere yönelik, nikah şekerinden gelinliğe birçok ürün alternatifinin sunulduğu fuar kapsamında düzenlenen defileye ise ünlü sanatçı Banu Alkan damgasını vurdu. Fuarda açılan standları gezmeye gelen çok sayıda bayan, ardından düzenlenen gelinlik defilesini izledi. Genç kızlar birbirinden güzel gelinlikleri giyerek izleyenlerin beğenisine sundu. Defilenin finalinde ise sahneye gelinlik giyen Banu Alkan geldi. Ancak Banu Alkan, sahneye çıkmakta bir saat gecikince izleyenler tarafından kısa bir süre yuhalandı. Gecikmeli olarak podyuma gelen Banu Alkan, beyaz ve göğüs dekolteli gelinliğiyle sahneye çıktığında konfetiler patlatıldı. Sabırsızlıkla bekleyen bayanlar Banu Alkan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Bol bol Banu Alkan'ı görüntüleyip, birlikte fotoğraf çektirdi.

Banu Alkan, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Gelinliği giydim, çok mutluyum. Ama damat yok, gören oldu mu damadı. Damat nerede. Sahnede mi, sakladınız mı yoksa damadı. Murat Taşdemir mi geldi yoksa. Murat Taşdemir olmasın da kim olursan olsun” dedi. Giydiği gelinliğin kaç beden olduğunun sorulması üzerine ise Alkan, “Ben 90-60-90'ım. 36 - 38 beden olabiliyor desem de pek inanmayın” diye yanıt verdi.

"ALTIN ARAYANLARI, TERMİK SANTRAL KURANLARI KINIYORUM'

Türkiye'de güzelliği nedeniyle Afrodit lakabını alan Banu Alkan, çoban Paris'in altın elmayı verdiği Afrodit'in adının bütünleştiği Kazdağları bölgesindeki altın aramalarına tepkisi sorulduğunda ise “Bütün her şeyi kınıyorum. Termik santrallerini kuranları da, altın arayanları da kınıyorum. Güzel dünyamızı, ülkemizi yok ediyorlar. Son derece kızıyorum ve kınıyorum bütün dünyada nerede kötü var ise” dedi.

Banu Alkan, defilenin sonunda bir standda yer alan ve kendisi için özel olarak yaptırılmış olan gelin koltuğuna oturup poz verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri