Burak Kut'ta Muhteşem Performans

Burak Kut ve Oda Orkestrası’ndan müzik ziyafeti Ünlü sanatçı Burak Kut ve Küçükçekmece Oda Orkestrası Müzikseverlere unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları, ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın ve pek çok sanatsever katıldı.
‘Aziz Yeniay’ı tebrik ediyorum’
Küçükçekmecelilerin hınca hınç doldurduğu salonda eserlerini icra eden Oda Orkestrası’nın ardından sahne alan ünlü sanatçı Burak Kut da okuduğu birbirinden güzel şarkılarla büyük alkış aldı.
Düzenlediği kültür sanat etkinliklerinden dolayı Aziz Yeniay’a teşekkür eden ünlü sanatçı, “Burada harika bir orkestra var. Bu nedenle Aziz Başkan’ı tebrik etmek lazım.”dedi. Hakan Şensoy yönetimindeki dev orkestra ile birlikte sevilen şarkıları ‘Bebeğim’ ve ‘Sonbahar’ı seslendiren Kut, sonrasında dünya ve Türk müziğinden parçalar seslendirdi.
Yeniay’dan müjdeli haber
Konser sonunda Burak Kut’a ve Hakan Şensoy’a çiçek veren Aziz Yeniay da, “Bu kadar muhteşem bir konserden sonra ne söylenebilir. Harika bir konserdi. Çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Ayrıca Yeniay, protokol imzaları yenilenen ‘Küçükçekmece Müzik Akademisi’ sayesinde Küçükçekmeceli nice sanatçıların yetişeceğine dikkat çekerek, yakın zamanda Atakent Mahallesi’nde Müzik Akademisi açacaklarının müjdesini verdi.
Konuşmasında Küçükçekmece Arena’ya da değinen Yeniay, Nisan ayı başında Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan 10 bin kapalı, açıkla beraber 35 bin kapasiteli dev merkezi açacaklarını belirterek, “Büyük konserlerde yine sizleri bekliyoruz.”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri