Çıplak kızlara Milan forması giydirmiş

Berlusconi, Bunga Bunga partilerinden çıplak kızlara Milan forması giydirmiş
Fuhuş iddiaları nedeniyle başı dertte olan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin, Bunga Bunga adı verilen partilerde çıplak kızlara sahibi olduğu Milan takımının formalarını giydirdiği ortaya çıktı.

Daily Mirror’ın haberine göre, önümüzdeki ay küçük yaşta kızla beraber olmaktan yargıç karşısına çıkacak olan Berlusconi hakkında hazırlanan 20 bin sayfalık iddianamede İtalya Başbakanı’nın dille düşen ünlü bunga bunga partilerinin ayrıntılarına da yer verildi.

İddianameye göre Berlusconi, bunga bunga partilerinde striptiz yapan kızlara sahibi olduğu AC Milan kulübünün kırmızı siyahlı formalarını giydirerek malikanesinin içinde dolaştırdı.

İddianameden daha önce sızan bilgilerde de fahişelere ayrıca hemşire ve polis kıyafetleri giydirildiği ileri sürülmüştü.

Savcılık iddianamesinde, Berlusconi’nin bunga bunga partilerine katılan kızların telefon konuşmalarıyla bilgisayarlarında ele geçirilen fotoğraflara yer verildi.

İddianamaye göre, partilere katılan kızlardan biri olan Elsa Toti televizyon yıldızı Adriana Verdirosi ile yaptığı bir telefon konuşması sırasında, Berlusconi’nin kendisinden futbolcu gibi giyinmesini istediğini belirterek, Milan formasını nasıl giydiğini anlattı.

Berlusconi hafta başında yaptığı açıklamada, iki ay içinde 33 kadınla yattığı iddialarını reddederek “Bu rakam benim gibi biri için bile fazla” diye espri

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri