'Çıplaklığa alıştım'

Jennifer Lawrence, yeni projesi sayesinde tabularını yıktığını söyledi
Amerikan GQ dergisinin mayıs sayısına röportaj veren Jennifer Lawrence, yeni projesi sayesinde tabularını yıktığını söyledi

‘Winter’s Bone’ adlı filmdeki performansıyla uluslararası festivallerde dokuz ödül kazanıp Oscar’a aday gösterilen Jennifer Lawrence, kendisini diğer genç yıldızlardan ayıran en önemli özelliğin oyunculuk yeteneği olduğunu söyledi. ‘X Men’ serisinin yeni filminde ‘Mystique’ rolünü üstlenen 20 yaşındaki Lawrence, “Beni güzelliğimle değerlendirenlere verebileceğim en iyi cevap, oyunculuk performansım. Yönetmenler ve rol arkadaşlarım disiplinimden, çalışma azmimden memnun. Güzelliğe gelince; aslında kendimi erkeksi buluyorum. Altı yıl okulun ponpon kız takımındaydım ama kendimi hiç çıtkırıldım hissetmedim. Sesim kalındır, güreşmeyi de severim. Herhalde bu cümle bile hakkımdaki seksi sarışın imajını yerle bir etmeye yeter” dedi.

Amerikalı oyuncu ‘X Men’ ekibiyle de çok iyi anlaştığını söyledi: “Beş ay Londra’da yaşadık, birlikte gece çıkmaya bağımlı hale geldik. Çok eğlendim. Şu an New York’taki yaşantıma ayak uydurmakta zorlanıyorum.” Filmde vücuduna uygulanan özel bir makyajla maviye boyanan Lawrence çıplak gezmeye zor da olsa alıştığını itiraf etti : “Makyaj ekibiyle gizli saklımız kalmadı. Her sabah çırılçıplak önlerinde duruyordum ve dört kadının elleri beş saat boyunca vücudumda dolaşıyordu. İlk başta tuhaftı, ama sonra alıştım!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri