Douglas-Jones çifti Türkiye'de

Kansere karşı zaferini Bodrum’da kutlamaya geldi

 
Amerikan film dünyasının ünlü yıldızlarından ve yapımcılarından Michael Douglas(67) ve oyuncu eşi Catherine Zeta Jones(42) Bodrum’da görüntülendi. Çiftin 10 arkadaşı ile birlikte Yunanistan’ın Sömbeki (Simi) adasından 60 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde ve haftalığı 345 bin Euro’ya kiralanan ’Mary Jean 2’ adlı İngiliz bayraklı lüks yat ile Pazar akşamı geldiği öğrenildi.

Barlar sokağında...

Milta Marina A.Ş.’ye demirleyen yattan saat 20.00 sıralarında çıkan çift, barlar sokağında yürüyüş yaptı, halı mağazalarını gezdi, bir balık restoranda yemek yedi. İki ünlü Holywood yıldızını karşılarında görenler şaşırdı. Birçok kişi hızlı adımlarla yürüyerek marinadaki yata dönmeye çalışan ABD’li çiftin fotoğrafını çekmeye çalıştı. Öyle Bir Geçer Zaman ki ve BKM oyuncuları Büşra Pekin, Yeliz Kovancı, Anıl İlter de dünyaca ünlü çifti karşılarında görünce şaşıran isimlerden oldu.

Saray gibi yatla geldiler

Sinema salonu özel saunası, yüzme havuzu ve lüks odaları ile bir sarayı andıran yatta 18 personelin görev yaptığı belirtildi. Yunanistan’ın Kalimnos (Kilimli) ve Sömbeki (Simi) adalarından sonra Bodrum’da gelen Douglas ve eşi ile arkadaşlarının iki gün sürecek fırtına nedeniyle tatillerini Bodrum’a geçirecekleri ve bugün akşam saatlerinde Bodrum’dan ayrılarak Mikanos’a gidecekleri belirtildi. Douglas ve eşinin yaklaşık 2 hafta sürecek Ege ve Akdeniz turuna çıktığı öğrenildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri