Eylem Şenkal'ın güzellik sırrı

"Kendime ve vücuduma yatırım yapıyorum"

 Bir dönem mankenlik yapan, ardından oyunculuğu seçen Eylem Şenkal, Antalya'dan vazgeçemiyor.

Belek'te yaşayan annesi Saadet Şenkal'i sık sık ziyarete gelen Eylem Şenkal, çocukluk arkadaşları ile birlikte zaman geçiriyor. Annesinin yanının kendisi için gizli dinlenme noktası olduğunu vurgulayan Şenkal, "Dünyanın sorunlarından uzaklaştığım tek kucak annemin yanı" dedi. Oyunculuğa geçiş yaptıktan sonra boş zaman bulamadığından yakınan Şenkal, formda kalabilmek için beslenmesine dikkat ediyor.

Güzelliğinin ve düzgün fiziğinin sırrını anlatan Şenkal, "Kadınlarımız fast food yerine ev yemeklerini tercih etsinler. Sebze ağırlıklı beslensinler. Bitki çayları tüketsinler. Meyve ve kuru meyve yemeye özen göstersinler. Su tüketimine dikkat etsinler. Hamam ve saunayı ihmal etmesinler. Her alanda kendilerine ve vücutlarına yatırım yapsınlar. Benim güzellik sırrım bu" diye konuştu.

İş hayatının dışında özel hayatıyla ilgili sorulara da cevap veren Eylem Şenkal, evlilik kadını olmadığını söyledi. Evliliğin "5, 10 yıl sonraya seni seviyor olacağım kontratı" olduğuna inandığını söyleyen Şenkal, "Bir kadın 10 yıl sonrası için bir erkeğe nasıl seni seviyor olacağım sözü verebilir?" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri