Herkesin inancı kenDİNe

Yurtdışında yaşayan Tuğçe Kazaz, İFW'de defile izledi. Eski eşi için Hıristiyan olan Kazaz, yeniden Müslüman olup olmadığı sorusuna, 'Budistim veya Hıristiyanım. Ben ezan sesini duyunca müziği kapatırım' dedi

Modellik kariyerini yurtdışında sürdüren ünlü manken Tuğçe Kazaz, İstanbul Fashion Week'te Simay Bülbül defilesini izledi. Moda etkinlikleri dışında pek ortalarda görünmeyen Kazaz, bordo renkli fötr şapkası ve makyajsız haliyle dikkat çekti. Türk modasıyla ilgili konuşan ünlü model, 'Türkiye'de moda, Avrupa'yla kıyaslandığında yeni yeni ilerliyor. Bu sürece saygı göstermek gerekiyor. Dünyanın 3 büyük moda şehriyle Türkiye'yi kıyaslarsak biz daha emekliyoruz. Ama bu demek değil ki yürümeyeceğiz. İstanbul bunun için çok büyük bir platform. Modeller ve tasarımcıların çok çaba sarf etmesi lazım' dedi.

MÜZİĞİ KAPATIRIM
2005'te evlenip geçen yıl yollarını ayırdığı Yunan eşi Yorgo Seitaridis için din değiştiren Kazaz, 'Yeniden Müslüman oldunuz mu?' şeklindeki soruya, 'Budistim, Hıristiyanım ya da değilim. Ben ezan sesi duyduğumda müziği kapatan bir insanım' diyerek yanıt verdi. Yunan aktör ile Yunanistan'da bir kilisede evlenen ünlü manken, Ortodoksluğu seçmiş ve Maria ismini almıştı. Kazaz'ın eşinden ayrılma kararı aldığı dönemde yeniden Müslüman olduğu iddia edilmişti.

İlk defilesini seyretti
YURTDIŞINDA edindiği deneyimlerden Türkiye'de faydalanmak istediğini dile getiren ünlü manken, '2 yıldır yurtdışında yaşıyorum. Orada gördüklerimi Türkiye'de nasıl bir değere dönüştürürüm diye düşünüyorum. Türk modellerle ilgili moda çalışmalarım olacak. Şimdilik sürpriz olsun. Bununla ilgili ileride konuşacağım' diye konuştu. İlk kez bir defile seyrettiğini de söyleyen ünlü manken, 'Simay'ın tasarımlarını çok beğendim' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri