İşte 'Miss Germany' güzelleri

Aralarında Türk kızı Kübra'nın da bulunduğu 24 finalist basına tanıtıldı

Almanya’nın en eski güzellik yarışması olan ’Miss Germany ’ güzellik yarışmasın 24 finalisti bugün basına tanıtıldı.

Önümüzdeki cumartesi gecesi yapılacak büyük final öncesi birbirinden güzel 24 finalist Mısır tatilinden Almanyanın en büyük eğlence parkı olan ‘Avrupaparkında’ son çalışmalarını yapıyor. Aralarında ‘Miss Mitteldeutschland’(Orta Almanya güzeli) Ankara kökenli Kübra Dinçer(17)bulunuyor.Esmer güzeli 89-60-87 vücut ölçüleri,sempatik tavırlarıyla güzelimiz Dinçer yine basının ilgi odağı oldu. Almanyanın en büyük,dünyanın en iyi 5 eğlence parkı arasında bulunan Avrupaparkın ‘Dom’ salonunda yapılacak büyük finale çok sayıda eski güzellik kraliçeleriyle beraber,Almanyanın en yakışıklı seçilen erkekleride katılıyor. Yarışmayı organize eden Miss Germany Corporation GmbH (MGC) yetkilileri basın toplantısında’24 güzelden 15’in öğrenci olduğunu,eğitime önem verdiklerine dikkat çekti’. MGC basın toplantısında yarışmaya ilginin büyük olduğunu şimdiden 200’e yakın basının akredite olduğunu ve 900’e yakın seçkin davetlinin finale katılacağı açıklandı.

KÜBRA ÇOK SEVİNÇLİYİM

DHA muhabirine konuşan güzelimiz Dinçer yoğun ilgiden memnun olduğunu .Yarışmaya en iyi şekilde hazırlandığını diğer finalistlerle güzel vakit geçirdiğini anlattı. Final çalışmalarını Mısır tatilinde başlayan Dinçer’ Mısır’da yaşanan halk isyanından pek fark etmediklerini,Kızıl deniz kıyısında bronzlaştıklarını anlattı. Almanyanın en güzel 24 kızı arasında bulunmaktan çok sevinçli olduğunu ifade eden Dinçer podyumda jürinin puanlarını lehine çevirmek için yarışacağını söyledi.

Finalistlerin yarısın sarışın olması,esmer güzellerinde eşit şansı olduğunu ifade eden Dinçer herkezin duasını ve beni desteklemesini bekliyorum diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri