Maral Büyüksaraç yakalandı

Cemiyet dünyasının ''milyon dolarlık boşanma'' hikayesinin olay kahramanı Feryal Gülman'ın eski kocası Kemal Gülman Maral Büyüksaraç'la olan sürpriz birlikteliği konuşulurken, bu ilişkinin kahramanlarının beraber oldukları yazılıyor.


İlişkileri henüz netlik kazanmadan ayrılmayı seçen Nurettin Hasman  ve Maral Büyüksaraç, yeni aşklar bulmakta gecikmediler. Nurettin Hasman'ın adı, eski aşkı Eda Taşpınar'la anılmaya başladı. 
 
Kıbrıs'ta karşılaşan eski sevgililer Eda Taşpınar'la Nurettin Hasman'ın aynı teknede tatil yapması ve Taşpınar'ın Hasman'a etek giydirmesi ikilinin yeniden barıştıklarının sinyalini taşırken Hasman,Maral Büyüksaraç için''arkadaşımın kızı yanlış anlaşılmasın ''dedi.
 
Bu arada, Maral Büyüksaraç'da  boş durmadı. Esmer oyuncu  Feryal Gülman'dan yeni ayrılan Kemal Gülman'la çıkmaya başladı.Birlikte İtalya'ya giden sevgililerin Milano'da 
mağaza kapattırması sosyete dünyasında kulaktan kulağa yayılmaya başlandı. 7 Eylül  Cumartesi akşamı Bebek Lulus'ta başbaşa yemek yediler. Çok yeni olan bu aşkın kahramanlarının yakınları, ‘‘Nasıl duyduğunuza şaşırdık. Onlarınki çok yeni bir beraberlik. Arkadaşlıkları çok samimi. Yarın ne getirir, bilinmez’’ diyorlar.
 
MİLANO DÖNÜŞÜ HAVAALANI'NDA ARIZA ÇIKARDI
 
Kemal Gülman dış terminalde gazeteci görünce panik yaşadı.Tartışma çıkması üzerine terminalden çıkartılan gazeteciyi tehdit eden Gülman,Büyüksaraç'la terminalde terör estirdi.
Manşet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri