Mete Büyüksaraç: ‘Keşke Uma Thurman'a yakıştırsalardı’

Dünya jet sosyetesi tarafından tanınan türk cemiyetininde yakından tanıdığı Büyüksaraç Giyim'in yakışıklı patronu, Courteney Cox ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı.

Kızları Bergüzar Büyüksaraç ve Maral Büyüksaraç ile  birlikte, içlerinde politika, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü ismin bulunduğu bir grupla ABD sahillerine tatile gittiğini söyleyen Mete Büyüksaraç , Courteney Cox  ile bu grupta tanıştığını ama aralarında aşk ilişkisi olmadığını belirtti.

Aynı grupta ünlü sinema oyuncusu Uma Thurman'nında bulunduğunu söyleyen Mete Büyüksaraç, ‘‘İllia birini yakıştıracaklarsa, Uma Thurman'a  yakıştırsalardı. Keşke bir aşk yaşasam, bu normal bir ihtiyaç. Ama şu an işlerime yoğunlaştım. Bu tip aşk dedikodularından kurtulmak için Amerika'ya gitmeme rağmen yakıştırmalardan bir türlü kurtulamıyorum’’ dedi. 

Amerika'da yeni kumaşlarıyla ilgili defile yaptığını ve moda  çalışmaları yaptığını anlatan  Büyüksaraç;  ‘‘Hakkımızda haber yazılacaksa, ülkemizde ve yurtdışında vatanımız için yaptıklarımız yazılsın’’ açıklamasını yaptı.

Mete Büyüksaraç  ayrıca Acarkent  ve Cihangir'deki  iki evini Suriye'li sığınmacılara  tahsis ettiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri