OZAN ORHON'LU AÇILIŞ

GREEN PARK'A DAVULLU ZURNALI, OZAN ORHON'LU AÇILIŞ Silivri Cumhuriyet Mahhallesi, Bağlar yolu üzerinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren Green Park’ta, deniz manzarası eşliğinde bahçede mangal keyfi ve kendin pişir kendin ye zevkini yaşamak mü

Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve seçkin davetlilerinde katıldığı Green Park’ın açılış kurdelesini Kaymakam Salih Keser ile Başkan Özcan Işıklar kesti. Green Park İşletme Sahibi Ahmet Konur’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan davetliler, keyifli bir Pazar günü geçirdi. Açılışa katılan davetliler davul zurna eşliğinde karşılanırken, akşam saatlerin de  sahne alan Sanatçı Ozan Orhan’ın seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla keyifli dakikalar geçirerek geç saatlere kadar eğlendi.

GREEN PARK’TA KENDİN PİŞİR KENDİN YE KEYFİ

Deniz manzarası ile müşterilerine kendin pişir kendin ye keyfini sunan Green Park, damak zevkini bilenlerin şimdiden uğrak mekanı oldu. Fasıl geceleriyle de renklendirilen mekanda, hafta sonları tandır ve çevirme keyfide yapılması mümkün.  

GREEN PARKTA DENEYİMLİ PERSONELLE KALİTELİ HİZMET

Açılışta konuklarını kapıda karşılayan işletme sahibi Ahmet Konur, açılışa katılan herkese teşekkürlerini sundu. İşletme hakkında da bilgi veren Konur; “ Hedefimiz deneyimli personelimiz ve  kaliteli hizmet anlayışımızla vatandaşlarımıza  hizmetin en iyisini sunabilmektir. Müşterilerimize Green Parkta mangal keyfi, kendin pişir kendin ye, hafta sonraları tandır ve çevirme keyfi sunuyoruz. Ayrıca Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri fasıl gecelerimiz olacak. Kır düğünü, nişan, toplantı vs gibi etkinlikler içinde Green Park fiziki konumuyla ev sahipliği yapabilecek bir mekandır.özel toplantılar için 35 kişilik ve 70 kişilik toplantı salonumuz mevcuttur. Mekanımız 400 kişiyi aynı anda ağırlayacak büyüklüktedir. Çocuklu müşterilerimizin de çocuklarının rahatça oynayabileceği parklarımız mevcuttur. Mekanımızda Silivri ve Bölge halkımıza ev sahipli yapmaktan ve ağırlamaktan onur duyarız” dedi.    

NOYAN VE ORHON COŞTURDU

Green Park’ın açılışına katılan sanatçı Ozan Orhon ve Silivri’nin yerel sanatçısı Günay Noyan davetlileri coşturdu. İşletme sahibi Ahmet Konur’un yakın arkadaşı olan Orhon ve Noyan, açılışta sahne alarak arkadaşlarına destek oldular.

Haber/ Fatma SARIBIYIK

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri