Rock’n Coke 2013 Festivali Yarın Start Veriyor!

Rock’n Coke Festivali'ne az bir zaman dilimi kaldı. Rock’n Coke Festivali 10. yılında yine müzik severleri çoşturacak. Rock’n Coke Festivali bu yıl daha fazla müzik ziyafeti verecek.



Rock’n Coke Festivali için geri sayım başladı. Rock’n Coke, 6-7-8 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’ndan düzenlenecek.
 
Türkiye’nin en büyük açık hava festivali Rock’n Coke, 2013’e damga vuracak müzikal performanslar ve çok çeşitli müzik dışı etkinlikleriyle festival katılımcılarına unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.
 
Rock’n Coke Festivali, 10. yılında sahne alacak isimlerin sayısını yüzde 70 artırarak, katılımcılara her anı müzik dolu bir hafta sonu yaşatacak. Rock’n Coke’ta bu seneye özel yenilikler arasında, üniversite öğrencilerine özel festival paketleri ve işbirlikleriyle bu heyecana ortak olması da var. Üniversiteliler, festival alanında müzik ve sanat performanslarıyla, çeşitli eğlenceli aktivitelerle yer alacaklar.
Rock’n Coke Biletleri Biletix ve RNC Kampüs Temsilcileri’nde .
 
Rock’n Coke'da Sahne alacak ünlüler:
-Arctic Monkeys
-Hurts
-Duman
-Editors
-Manga
-Büyük Ev Ablukada
-The Prodigy
-Jamiroquai
-Teoman
-Primal Scream
-Aylin Aslım
-Rebel Moves
 
SINIRLARI ORTADAN KALDIRIYOR
 
Dünya müziğini keşfetmek isteyenler için, Güney Amerika’dan Balkanlara kadar çok geniş bir coğrafyanın melodileri Festival’deki Keşif Sahnesi’nde yankılanacak ve müziğin sınırlarını ortadan kaldıracak. 
 
İstanbul’un müziğine yön verenlerin özel seçkilerinden oluşan Şehir Sahnesi’nin yanı sıra; 24 saat kesintisiz müziğin adresi Party Arena olacak.
 
BİLETLER BİLETİX'DE
 
Rock’n Coke 2013’te sahne alacak sanatçılar da dahil olmak üzere, her türlü bilgi www.rockncoke.com web sitesi üzerinden takip edilecek. Biletler ise www.biletix.com‘dan satın alınabilecek. Rock’n Coke’ta normal dönem tam - kombine 140 TL, kombine + kamp biletleri ise 180 TL’den satışta. Öğrenci biletlerinin fiyatı ise, kombine 100 TL, kombine + kamp 120 TL’den satışta. Biletix’te tükenen sınırlı sayıdaki son erken avantajlı biletler ise öğrencilere özel indirimlerle www.rnckampus.com  adresi üzerinden ulaşılabilecek olan Rock’n Coke Kampüs temsilcilerinden satın alınabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri