Sıla'ya bir sepet dolusu mesir macunu

MANİSA 471'nci Uluslararası Mesir Festivali kapsamında, geleneksel "Mesir Fener Alayı Yürüyüşü" yapıldı. Yürüyüşün ardından konser veren ünlü sanatçı Sıla'ya, 1 sepet dolusu Mesir Macunu hediye edildi.
Manisalılar Sıla'yla çoştu.

Manisa 471'inci Uluslararası Mesir Festivali kapsamında Mesir Macunu'nun saçıldığı Sultan Camisi'nin önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar geleneksel "Mesir Fener Alayı Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Mehteran takımı eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediye başkan yardımcıları, yurt dışından gelen konuklar ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde meşalelerle, Manisa caddelerinde yürüyen kalabalık, kente adeta bayram havası yaşattı. Mustafa Kemal Paşa Caddesi güzergahında ilerleyen fener alayı Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

SILA ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Sultan Camisi'nde başlayan ve Cumhuriyet Alanı'nda biten Mesir Fener Alayı Yürüyüşü sonrasında konser verildi. Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Sıla, yaklaşık 10 bin kişiye müzik ziyafeti verdi. Havai fişekler ve alkışlar eşliğinde sahne alan ünlü sanatçı, birbirinden hareketli şarkılarıyla festivale katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında ön taraflarda bulunan bayan dinleyiciler taciz ve ezilme tehlikesi geçirince, güvenlik güçleri tarafından bariyerlerin üstünden atlatılarak, konseri güvenli bir yerde izlemeleri sağlandı.

Basının sınırlı sayıda görüntü almasına izin verilen konser, gece geç saatlere kadar devam etti. Konser sonunda Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ünlü sanatçı Sıla'ya bir sepet Mesir Macunu hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri