ÜNLÜLERİN KEBAPÇISI DÜRÜMCÜ EMMİ 20 YAŞINDA

İstanbul'daki yöresel mutfaklar arasında en gözde mekanların başında yer alan ünlülerin kebapçısı Dürümcü Emmi, yeni yılla beraber 20 yaşına girdi.

Açıldığı  günden bu yana birçok ünlü sanatçıyı,politikacıyı ağırladıklarını belirten  Dürümcü Emmi'nin sahibi Mehmet Cankesen,''Gaziantep'in kebaplarının yanı sıra ünlü '' Antep usülü Beyran ve Kelle Paça çorbasını''İstanbullulara sevdirdiklerini''söyledi. 20 yıldır başta Kadıköy olmak üzere İstanbullulara 24 saat hizmet veren Dürümcü Emmi, gece yarısından sonra kebap yerine Antep usulu çorbalardan içmek isteyenlerin akınına uğruyor.

      Dürümcü Emmi'nin mönüsünde Gaziantep yöresinin ,ali nazik,haşhaş kebabı,yoğurtlu,beyti,soğan kebabı,simit kebabı,patlıcan kebabı, fıstıklı kebap,,ciğer kebabı,Antep usülü lahmacun ile Halep işi cevizli lahmacun ve İstanbul'da kolay kolay bulamayacağınız Beyran çorbası yer alıyor.Ayrıca tatlılarda da iddaalı olan Dürümcü Emmi'in mönüsünde  katmer, künefe,baklava çeşitleri de yer alıyor.
  
      Açıldığı günden bu yana  Dürümcü Emmi'yi ziyaret eden ülüler arasında, Oktay Kaynarca,Selçuk Yöntem,Ahmet Özhan, Müslüm Gürses,Celal Doğan,Gürsel Tekin, İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur,Ali Şan, Yunus Bülbül,Latif Doğan,Murak Kekili,Yusuf Sezgin, Ateş Böceği Ercan, Edip Akbayram, Halil İbrahim Uzun, Hakan Altun gibi isimler bulunuyor.

Adres:Söğütlüçeşme ,Mahmutbaba cad.İtfaiye karşısı Kadıköy.Tel:02163481886

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri