Yerli Kim Kardashian!

Güzel oyuncu, sunucu ve şarkıcı Selen Görgüzel, düzgün fiziğiyle Kim Kardashian'ı aratmıyor. Haber: Yerli Kim Kardashian!

Bodrum tatiline devam eden Selen Görgüzel, düzgün fiziği ve seksi bikinileriyle tatilcilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Önceki gün de Gündoğan sahilinde objektife takılan oyuncuya arkadaşları da "Yerli Kim Kardashian" diye takılıyor.

"KEŞKE GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILSAYDIM"

Müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Selen Görgüzel, etkileyici sesi ve güzelliğiyle son derece dikkat çekiyor. Bir ara verdiği röportajda Slow müzik ağırlıklı 'Çocuk Kadınım' adlı maksi single'ıyla, müzik piyasasında yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istediğini söyleyen Görgüzel, "Keşke bir güzellik yarışmasına katılsaydım" diyerek sistemi eleştirmişti.

Dış görünüşünüz yanlış anlaşılmalara mı yol açıyor? sorusuna "Yıllardır bu durumdan muzdaribim." cevabını veren güzel şarkıcı "İç dünyasıyla dış görünüşü alakasız bir insan varsa, o da benimdir. Single, insanlara bu tarafımı göstermemi sağladı. Bu single'la iç dünyam gün ışığına çıktı." demişti. ve şöyle devam etmişti:



"GÜZELLİĞİMİN AVANTAJINI KULLANAMADIM"

"Evet, ben güzelliğimin avantajını yaşayamadım. Keşke zamanında bir güzellik yarışmasına katılsaydım. Aslında katılmam için teklif de geldi ama ben utandım. Canlı yayın deneyimim olmasına ve oyunculuk yapmama rağmen, bir yandan da acayip utangaç bir tipim.

Bikiniyle podyumda yürüme fikrinden çekindim. Ama şimdi düşününce keşke katılsaymışım diyorum. Yine oyuncu ve şarkıcı olurdum ama kendimi ispat etmem bu kadar zor olmazdı. Güzelliğimin avantajını yaşardım, oysa şimdi dezavantajını yaşıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri