“2014’te iktidara talibiz”

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nün geniş kadrolar oluşturarak verim arttırmak üzere kurulan ve aktif olarak çalışan proje destek kadroları olan komisyonlarla toplantı da bir araya geldi.

Siyasetin geniş kapsamlı  gündemleri olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Ekrem İmamoğlu, “ Biz bugün yerel yönetimin sahibi, hatta iktidarın sahibi gibi davranıp sorunları tespit ederek çalışmalar yapmak zorundayız. Sadece eleştiri boyutlu bakış açısı bana göre iflas etmiştir”  şeklinde beyanlarda bulundu.

Beylikdüzü İlçesine CHP olarak 2,5 senedir hizmet ederek güzel bir süreç yaşatmaya çalıştıklarını söyleyen İmamoğlu, “ CHP’yi 2014’te iktidar yapmaya talibiz. Bu iktidar hedefinin ancak sizlerle olacağının da bilincindeyiz” diyerek birlik ve beraberliğin önemine değindi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, gün içerisinde katıldığı  biz dizi programın yanında, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü  Gençlik Kolları Futbol Takımı’nın galibiyetle sonuçlanan maçını da izlemeyi ihmal etmedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri