AK Beylikdüzü kolları sıvadı

Yerel seçimlerin erkene alınmasının kesinleşmesiyle kolları sıvayan AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, parti içi eğitim programlarına başlayarak seçim öncesinde izlenecek yol haritasını belirliyor.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları’nın eğitim birimince 3.Bölge ilçe teşkilatları için verilen eğitim programları başladı. Bu amaçla AK Parti Beylikdüzü İlçe binasında düzenlenen teşkilat içi eğitim programı, 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Yusuf İşler, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
 


Programda söz alan Milletvekili adayı Av. Yusuf İşler, “Siyaseti dava bilinci için yaparsanız yerini bulacaktır. Teşkilatçı samimi ve tevazu sahibi olmalıdır " dedi. Eğitim programında, teşkilat mensubunun nasıl davranması ve neler yapması gerektiği konusunda bilgiler verildi.
 
AK Parti İstanbul 3. Bölge Halkla İlişkiler birim başkanlarının bir araya geldiği toplantıda ise, belirli gün ve haftalar dikkate alınarak, etkinlikler ve ziyaretler belirlenmesi yönünde kararlar alındı.
 
İl yönetim kurulu üyesi Ahmet Selim Köroğlu'nun başkanlığında, ilçe binasında yapılan toplantıya; 3. Bölge Halkla İlişkiler Birim Başkanları ve ilçe halkla ilişkiler birim başkanları katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri