AK ESENYURT’TA 3 KADEMELİ TOPLANTI

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından 3 kademe iletişim toplantısı gerçekleşti.
 3 günlükperiyot halindedüzenlenenkahvaltılı programı sırasıyla kadın kolları, ana kademe ve gençlik kollarının iletişim toplantısına,İstanbul Milletvekili ve Esenyurt Sorumlusu Feyzullah Kıyıklık, İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu katıldı.
AK Parti Esenyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Yağcı, toplantımıza katıldıkları için Milletvekilimize, ilçe başkanımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ettiğini belirtti. Yağcı, Demokratikleşme paketinin sayesinde artık kadınlara değer verildiğini ve kadınların hayattaki öneminin ortaya çıktığını ifade etti.
Demokratikleşme paketi ve yerel seçimler hakkında AK Parti teşkilatına bilgiler veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti ailesinin kardeşliği, birlik, beraberlik ve millet için hizmet çalışmalarının örnek olduğunu belirtti. 
İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık demokratikleşme paketi hakkında Esenyurt ilçe teşkilatına bilgiler verdi. Milletvekili Kıyıklık, Esenyurt AK Parti ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatının çalışmalarının çok başarılı olduğunu ve bu çalışmaların kendisini sevindirdiğinisöyledi. Bu başarının birlik beraberlik içerinde olduğunu söyleyen Milletvekili Kıyıklık yerel seçimlerde Esenyurt teşkilatına başarılar diledi.    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri