AK PARTİ AVCILAR’DA HEDEF 50 BİN ÜYE...

Adalet ve Kalkınma Partisi Avcılar 4. Olağan Kongresinde başkanlık görevini devralan Bayram Şenocak, yönetimi ile birlikte ilk hedefinin üye sayısını 50 bine çıkartmak olduğunu açıkladı.

 

Mevcut 34 bin üye sayısını ilk etapta 50 bine çıkarmayı hedefleyen Şenocak,  Avcılar ilçesindeki mevcut üye potansiyelini rakamlara yansıtmak istediğini belirtti. Avcılar Ak Parti teşkilatının, on mahallede araziye indiğini ifade eden Şenocak, Ak Partiye gönül vermiş kişileri, üye yaparak teşkilata kazandırmayı amaçladıklarını vurguladı.

 

 ÜYELERİMİZ BİZİM GÜCÜMÜZ

 Basın mensuplarına partinin arazi çalışmaları ile ilgili bilgi veren başkan, Avcılar'da üye sayısının Ak Parti'nin gücünün göstergesi olduğunun altını çizdi.  Şenocak, "Bildiğiniz üzere 4. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik ve ilçemizin yönetimini devraldık. Mevcut üye sayısının 34 bin olduğu bilgisini aldık. Yeni yönetimimle birlikte Ak Parti'nin Avcılar’daki mevcut üye sayısını 50 bine çıkarmayı öncelikli hedeflerimizin arasında ele almaya karar verdik."  Üye çalışmalarını hızlandırmak için gerekli olan alt yapıyı ivedilikle oluşturduklarını belirten Şenocak, " Allah'ın izniyle en kısa sürede hedeflediğimiz rakamlara ulaşacağız." dedi.

 

 ÜYEMİZLE, GÜCÜMÜZLE HEDEF 2014...

Basın mensuplarına, partinin çeşitli çalışmaları ile ilgili bilgi veren Avcılar İlçe Başkanı Şenocak, 2014 yılında Avcılar ilçesini, hakettiği yerel yönetim anlayışıyla tanıştıracaklarını ifade etti. Tüm ekipleriyle birlikte Avcılar'ın sorunlarını çözmeye yönelik proje çalışmaları yaptıklarına dikkat çeken Şenocak, "Üyemizle, gücümüzle  2014 için çalışmalarımızı her alanda hızlı bir şekilde sürdürüyoruz." dedi. Avcılar'ın yerel yönetime ilişkin her sorunu üzerinde bire bir mesai yaptıklarını ifade eden başkan, "Avcılar asıl  Ak Partili bir belediye ile tanışınca parlayacaktır." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri