Ak Parti Büyükçekmece de ramazan heyecanı sürüyor…

Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik atmosferi AK Parti Büyükçekmece teşkilatının düzenlediği iftar programlarında yaşanmaya devam ediyor.
Büyükçekmece’nin tüm mahallelerin de devam eden iftar ve sahur programlarında ilçe başkanı Babayiğit ve teşkilat mensupları, vatandaşların Ramazan mutluluğuna ortak oluyorlar. 

Geleneksel Protokol İftarı..

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı ilçe genelindeki mahallelerde sokak iftarlarını devam ediyor. Paylaş ki kardeş olasın sloganıyla düzenlenen ve binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatı önceki günde ilçe protokolüne iftar verdi. Geleneksel olan İftar yemeğine Ak Parti bölgemiz Milletvekili Nurettin Nebatı da katıldı.
İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan ilçe başkanı Av.Celal Babayiğit yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarının son on yılda gerçekleştirdiği değişimlerden söz ederek, Ramazan her şeyden önce bizlere cömertliği öğretiyor bu akşam burada bu mübarek günde sizlerle birlikte olmaktan çok memnun olduk katılımınız için hepinize teşekkür eder, Kadir gecenizi ve yaklaşan Ramazan bayramınızı da tebrik ederim dedi.
Bölge Milletvekili Nurettin Nebatı da yaptığı konuşması da  Ak Parti iktidarı gelmeden önce darbeciler hep milletin sırtında koza pişirdiler. 2002 de  Ak Parti iktidarı gelince kimin malı kime peşkeş çekildi, yetim hakkını kimler yedi tüm bunların hesabı soruldu ve de sorulmaya devam ediyor dedi. Davetlilerin kadir gecesini ve ramazan bayramlarını tebrik eden Nebati, iftar programını organize eden ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Okunan duaların ardından iftarlarını açan davetliler, organizasyon için Babayiğit’e teşekkürlerini ilettiler. 
Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatı ayrıca Cumartesi akşamı da Atatürk Mahallesi sakinlerine iftar verdi. İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaşın katıldığı ve Büyükçekmece sahilinde gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişiyle birlikte iftarını açan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, daha sonra buradan Beylikdüzü’ndeki Ramazan ayı festival alanına geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri