Ak Parti Büyükçekmece üye peşinde

Avukat Celal Babayiğit Başkanlığındaki Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor. Partililer bir tarafta ülke ve bölge sorunları ile ilgili paneller düzenleyerek halkı bilgilendiriyorlar.

 Diğer taraftan da üye sayılarını artırmak için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyorlar.
Eğitimciler ile Panel..
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen Eğitim-Öğretim Açılış Programı ve Yeni Eğitim Sistemi gündemli toplantı Büyükçekmece Çınar Kolejinde gerçekleşti.
 Programa TBMM Eğitim Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Nabi AVCI, Bölgemiz Milletvekili Av.Feyzullah Kıyıklık, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Avni Sandıkçı ve Şube Müdürleri , Ak Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükçekmece okul müdürleri ve müdür yardımcıları, okul aile birliği başkanları ve Çınar Koleji Yöneticileri katıldılar.
 Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe başkanı Av.Celal Babayiğit, Eğitim-öğretim yılı başlarken böyle bir toplantıyı yapmanın bölgemiz açısından çok önemli olduğunu ve yapılacak her çalışmada kendilerine düşen payı özenle yerine getirdiklerini belirtti. Yerel anlamda İl Genel Meclisi ve Bakanlık desteği ile bölgenin eğitim anlamında fiziki ihtiyaçlarını acilen yerine getirdiklerini bu anlamda da Büyükçekmecemizin yapılacak yeni yatırımlarla önümüzdeki dönemlerde daha fazla güç kazanacağını söyledi.
 Açılış konuşmasının ardından söz alan Pof.Dr.Nabi AVCI; Yeni eğitim sisteminin getirilerinden ve sürecin ne şekilde ilerleyeceğinden söz etti.Yeni eğitim sistemi ile birlikte öğrencilerimizin temel özellikleri göz önünde bulundurulacak, bireysel farklılıklar önemsenecek, mesleki anlamda tercih hakkının da artacağını söyledi.Bu yoğun temposu arasında Büyükçekmeceye zaman ayırmasının nedenini de Büyükçekmece Teşkilatının eğitim konusunda çok istekli olduğunu belirten Nabi AVCI,Tüm Eğitimcilerin-Velilerin ve Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.
Üye Günleri Yeniden Başladı!..
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı Haydi Büyükçekmece şimdi üye olma zamanı” sloganıyla başlattığı her gün farklı bir Pazar yerinde gerçekleşen ak nokta üye çalışmalarını yeniden başlattı.
İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit Milletvekilleri Av.Feyzullah kıyıklık,Tülay Kaynarca, Esenyurt belediye başkanı Necmi Kadıoğlu,Beylikdüzü belediye başkanı Yusuf Uzun,Ak Parti Beylikdüzü ilçe Başkanı Av.İbrahim Bülbüllü ilçedeki farklı noktalarda bulunan ak nokta stantlarında vatandaşlarla bir araya geldiler. Ak Parti İstanbul kadın kolları teşkilatının programı ile Ak Parti Büyükçekmece Kadın kolları Başkanı Nurcan çelik ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen programa Beylikdüzü kadın kolları başkanı Nehir Salantur ve yönetim kurulu üyeleri Esenyurt kadın kolları başkanı Pakize yağcı ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.
Suriye ve Ortadoğu konulu Panel..
Ak Parti Büyükçekmece ilçe merkezinde gerçekleşen panele ilçe Başkanı Av.Celal Babayiğit, meclis üyeleri,Yönetim kurulu üyeleri,gençlik ve kadın kollarının yanısıra teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.
Gazeteci Mustafa Özcan ile Suriye konulu panelde Gazeteci Özcan Fransız devriminden başlayarak günümüze kadar Avrupa,Ortadoğu,ve Arap baharının yaşandığı ülkeleri kapsayan sunum yaparak teşkilat mensuplarını bölge ile ilgili sorularını da cevapladı.
Panele konuşmacı olarak katılan Gazeteci Mustafa Özcan’a ilçe Başkanı Av.Celal Babayiğit panelin sonun da teşekkür ederek bir vazo takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri