Ak Parti Büyükçekmece’de danışma meclisi coşkusu.

Ak Parti Büyükçekmece ilçe danışma meclisi toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Büyükçekmece Eser Otelde yapılan toplantıya Büyükçekmece den Sorumlu Milletvekili Av.Feyzullah Kıyıklık, Bölge milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan ve çok sayıd

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Av.Celal Babayiğit; katılımlarından dolayı teşkilatın bütün birimlerine teşekkür ederek, Danışma meclislerimizin teşkilat olarak bulunduğumuz noktanın fotoğrafını çekmek ve bir sonraki danışma meclisine kadar yapacağımız çalışmaları planlama adına önem arz ediyor. Bizi her zaman güçlü kılan bu samimiyeti, kardeşliği tesis ettiğimiz ve birlik beraberliğimizi koruduğumuz zaman bu durumun Büyükçekemece’nin yerel seçimlerde iktidar olması adına en önemli anahtar olduğunu belirtti.
Ağaca merdiveni beraber yaslayalım
Babayiğit, Büyükçekmece’de ümit haline gelen Ak Parti’nin iktidara dönüşmesi birinci önemli görevimizdir. Partimize destek olmakta tereddütü olan hanelerden yeni ümitleri çıkarmak da teşkilatımızın ayrı bir görevidir. Büyükçekmece’de taraflı tarafsız herkesin ağzında artık şu sözleri duyuyoruz:  Keşke Büyükçekmece de Ak Partili bir belediye olsaydı ve biz asfalt yollarda yürüme hakkını elde etseydik, çocuk parklarının oyun alanlarının yandaşlara çay bahçesi yapılması yerine  yüzlerce sayıda park alanlarına sahip olsaydık, teşkilatımıza düşen en büyük görev yerel iktidara hazır olan iktidarı elde etme adına olgunlaşmış meyveleri toplamak adına ağaca merdiveni beraberce yaslamak ve birlik ve beraberlik içinde tuttuğumuz bu merdivenden toplandığımız her meyveyi ak partinin sepetine koymayı hedeflemek gerekmektedir. Eğer topladığımız meyveleri Ak Parti sepeti yerine kendi sepetimize koyarsak başarısızlığımıza neden olur. Önümüzdeki aylarda sandık teşkilatlarımızın yapılandırılacağını seçmenin nabzını ve siyasetin gündemini tayin edecek çalışmaların başlayacağını   belirtti.
Büyükçekmece ilçeden Sorumlu Milletvekili Av.Feyzullah Kıyıklık ise konuşmasında teşkilat mensuplarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantının sonunda Kıyıklık Büyükçekmece ye yeni Sağlık Meslek Lisesi yapacak olan hayırseverle ilçe teşkilatı adına teşekkür ederek plaket verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri