Ak Parti İstanbul Büyükçekmece’de toplandı!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bu ayki yönetim Kurulu toplantısını Büyükçekmece de gerçekleştirdi.

Her ay farklı bir ilçe de il toplantısını gerçekleştiren Ak Parti İstanbul il teşkilatı bu ayki toplantısını önceki gün Büyükçekmece ilçe başkanlığı binasında yaptı. İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun da bulunduğu toplantı gündemini, teşkilat çalışmaları ve Türkiye’nin gündemindeki siyasi gelişmeler oluşturdu.
İl Başkan Yardımcısı Arzu Akalın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Hedef; Büyükçekmece’yi almak.
Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Aziz Babuşcu, “Yönetim Kurulumuzu ilçelerde toplama geleneğimizi Büyükçekmece’de devam ettiriyoruz. Bu toplantı ilçeyi tanımak, Büyükçekmece’mizin teşkilat dinamikleriyle ortak bir zeminde buluşmak ve onları anlamak açısından güzel bir fırsat olacak.” dedi. Babuşcu bugün başka bir ilçede değil Büyükçekmece’de toplanmış olmalarının önemli olduğunu belirterek, “AK Parti’nin bir marka değeri olan yerel yönetim anlayışı henüz Büyükçekmece’yle buluşamadı. Bu anlamda öncelikle kendimizi sorumlu tutuyoruz. Büyükçekmece’de yaşayan insanlarımızın bize oy vermesini sağlamak bizim meselemiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükçekmece’yi mutlaka AK Parti’li bir belediye ile tanıştırmayı stratejik hedeflerimiz arasına koyduk. Biz ve sizler, yani Büyükçekmece teşkilatımız yapması gerekeni yaparsa burada istediğimiz sonucu elde edeceğimize inanıyorum. Bizim nasıl hazırlandığımız, nasıl çalıştığımız sonucu belirleyecektir.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri