Ak Parti SKM start verdi

Esenyurt AK Parti İlçe başkanlığı, yaklaşan genel seçim sebebiyle SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi)’ni oluşturarak görev dağılımı gerçekleştirildi.

Seçim için start veren AK Parti Esenyurt İlçe teşkilatı Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı’ndaki düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Programa eşleri ile birlikte katılan teşkilat mensuplarının yanı sıra, Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediyesi Başkan vekili Temur Akçiçek, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

 

Şenay Değer “ Güçlü bir ses vermek istiyoruz”

AK Parti Esenyurt İlçe başkanı Şenay Değer konuşmasında “Teşkilatımızın ve yeni oluşturulan SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi)’mizin bu ilk toplantısını bu akşam gerçekleştiriyoruz. Esenyurt’a yakışan böyle güzel bir mekanda yemek yiyerek, teşkilat mensuplarımız ile bir arada önümüzdeki süreç içinde çalışmalarımız hakkında sohbet etmek istedik. Önemli olan bu süreç içinde amacımız Esenyurt’ta yapacağımız çalışmalar neticesinde yüzde elli oy hedefini alarak, hükümetimizin ve Belediye başkanımızın Esenyurt’ta böyle bir neticeyi hak ettiğini göstermektir. Ülkemiz ve Esenyurt için hiç yorulmadan, sıkılmadan, üç ay çalışarak güçlü bir ses vermek istiyoruz. Teşkilat olarak yapacağımız çalışmalarla her zaman olduğu gibi diğer siyasi partileri geride bırakarak başarıyı elde edeceğiz” dedi.

Necmi Kadıoğlu “ Biz bu ülkeyi seviyoruz”

Teşkilat mensuplarına hitaben konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “ Bugüne kadar yaptıklarımız ile Esenyurt’ta yerel yöneticiler olarak hizmet ediyoruz. Bu sebeple millete efendilik değil hizmetkarlık yapıyoruz.

Bu millet bizim kafamızda yer ettiği şekilde, panolarda yazan “Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü sözde değil özde söylediğimiz, o hakimiyeti elinde tutan millet, bizlere görev verdiği için bizimde hizmetkar olmamız gerekir. Çünkü biz bu hizmet ile yeniden büyük , kalkınmış bir milleti hedefliyoruz. Bunun için, gece gündüz çalışmanın neticesinde milletimiz bize durmak yok yola devam diyecektir. Bu ülkede bundan sonra, etnik ayırımcılık olan her türlü faaliyeti kaldırarak doğusuyla, batısıyla kardeşlik ortamının çabasını AK Parti yönetim kadroları gösteriyor. Herkesin hakkının eşit olduğu insanlar arasında nifak sokmak için ortaya atılanlara izin vermeden bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz bu ülkeyi seviyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

      

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri