Ak Parti'den Beylikdüzü'nün ilk adayı Halis Kahriman!

Ak Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ilk isim iş adamı Halis Kahriman oldu.

Mert İnşaat şirketler gurubu ve Altın Ekmek markasının sahibi iş adamı Halis Kahriman, 2014 Yerel seçimlerinde Ak Parti'den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Halis Kahriman Ağrı’da ve Ağrı dağında küçük bir mecrada ile doğduğunu, hedefinin küçük olmadığını, daha o yıllarda İstanbul’a gideceğini ve bu düşünce ile İstanbul’a geldiğini, hedefine adım adım yaklaştığını kaydetti. 1997 yılında İstanbul sürüvenine başladığını belirten Kahriman, evli ve iki çocuk babası olduğunu ifade ederek, Altın Ekmek fabrikaları ile Avcılar Firuz Köy’de abisinin kurduğu şirketi yürüterek yoluna devam ettiğini söyledi.

Büyük hedefleri arasında büyük siyaset yapmak olduğunu da kaydeden Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı iş adamı Halis Kahriman, amacının Beylikdüzü'nü önce İstanbul'un, sonra Türkiye'nin ve daha sonra da dünyanın göz bebeği yapmak olduğunu belirtti.


İş adamı Halis Kahriman'ın siyasi ve hakla ilişkiler organizasyonunu NTK Organizasyon sahibi Nihat Tanrıkulu yürütüyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri