AKGÜN: MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM!

Akgün 12 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayı olmayacağını açıkladı. Bu açıklama kulislerde geç kalınmış açıklama olarak yorumlandı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını söyledi. Büyükçekmece AKM’de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliğinde konuşan Akgün; ‘Son günlerde  benim milletvekili adayı olacağım konuşuluyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Biz belediye başkanı olmaktan, sizin taktirinizi kazanmaktan çok mutluyuz. Görevime son güne  kadar devam etmek hususunda kararlıyım” dedi.

 

KADINLAR DAHA ÇALIŞKAN!

Akgün milletvekili seçimlerinde ön seçimin olması gerektiğini vurgulayarak “Keşke ön seçim olsa ve milletvekillerinin yarısını kadınlar oluştursa. Büyükçekmece Belediyesi’ndeki 20 müdürlüğün 12’sin bayanlardan oluşuyor. En zor müdürlüklerimizin başında kadınlar var. Ben şahsen kadınlarla çalışmayı tercih ediyorum. Onlar  daha çalışkan, azimli, kararlı ve pratik oluyorlar” diye konuştu.

 

GEÇ KALMIŞ AÇIKLAMA

Haftalar önce HABERDAR Akgün’ün milletvekili adaylığı için CHP’den vizeyi koparamadığı için AKP ile temasa geçtiğini yazmış ve bu yazıya Akgün’den herhangi bir cevap gelmemişti. Akgün’ün dün yaptığı bu açıklama ise kulislerde geç kalmış açıklama ve vize koparamama durumunu akıllara getirdi. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri