AKP Avcılar'ı almaya kararlı...

Partisinin Avcılar ilçe kongresinde konuşan AK Parti il Başkanı Aziz Babuşçu, Avcıları 2014te abim Mehmet Müezzinoğluna armağan etmeyi görev sayıyorum dedi.

 

Önceki gün Seromoni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Ak Parti Avcılar İlçe Başkanlığı'nın 4. Olağan Kongresi’ne 2014’de gerçekleşecek olan Yerel Yönetimler seçimleri damgasını vurdu. Ak Parti Avcılar İlçe Başkanlığı'na Bayram Şenocak seçildi.

Kongreyi İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş, İl Başkanı Aziz Babuşçu, milletvekilleri Mehmet Müezzinoğlu, Mustafa Şentop, Tülay Kaynarca, Mehmet Muş, Ünal Kaçır, Feyzullah Kıyıklık, Nurettin Nebati, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlit Uysal, Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Çatalca İlçe Başkanı  Selim Güçbilmez, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, MHP Avcılar İlçe Başkanı Ergün Koçak ve çok sayıda partili izledi.

 

Balaban: Listede kim var bilmiyorum

Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Gürsel Balaban, ilçe yönetimini üstlendikleri süreç içinde AK Partiyi ilçede en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, tüm partililere teşekkür etti. Balaban, “Yeni görev alacaklar içinde eski yönetimden kimseler var mı bilmiyorum. Ama göreve gelecek arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi

 

Topbaş: Esenyurt-Avcılar yolunu biz yaptık

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise AK Parti’nin nasıl bir misyonu temsil etiğini ve başarılarını anlatırken, Avcılar’a metrobüsün kendileri dönemlerinde geldiğini, Esenyurt-Avcılar arasındaki yolu da kendilerinin yaptığını hatırlattı.

 

Müezzinoğlu’na hediye edecek

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu yaptığı konuşmada, 2014 yılında  ne pahasına olursa olsun Avcılar’a AK Partili bir Belediye Başkanı gelmesi için çalışan çalışacaklarını belirterek “Kendisiyle siyaset yapmaktan onur duyduğum abim Mehmet Müezzinoğlu’na Avcılar’ı 2014’te hediye etmeyi kendim için bir görev sayıyorum’ dedi.

 

AK Parti Avcılar Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Bayram Şenocak, Ali  Rıza Aydın, Cemal Musaoğlu, Ali Burak Tepe, Elif Batur, Eyüp Kocabıyık, Eyüp Tuncel, Filiz Özgenç, Hasan Özdemir, Mehmet Özgür, Mehmet Ragıp Altuncu, Hüseyin Yaşar, Mustafa Koç, Recep Yetim, Selahattin Meral, Mehmet Genç, Sevtap Sarı, Songül Yılmaz, Yaşar Karaaslan, Yücel Gümüş, Muhammed Şah Ekinci, Mustafa Akut, Nuran Kırlak, Saadet Kulp, Sait Odunkıran, Serhat Başak, Serkan Songül, Şenol Aydın ve Veyis Aslandoğan

 

AK Parti Avcılar İl delegeleri:

Bayram Şenocak, Gürsel Balaban, Ayşe Soy, Ömer Faruk Kendirci, Faruk Bilgin, Aydın Ayhan, Mustafa Bozkurt, Abdullah Tunalı, Gürhan Bilgiç, Orhan Hacıhamzaoğlu, Ferize Müezzinoğlu, Kadriye Akyıldız, Ufuk Güneş, Abdullah Yılmaz Türk, Bayram Songur ve Ayhan Akman.

 

Bayram Şenocak kimdir?

1978 yılında Trabzon ile Of ilçesinde doğan Şenocak, evli ve bir çocuk babası. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Şenocak, Hizmet ve Müteahhitlik sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi. MÜSİAD’da uzun bir süre Sektör Kurulları Yöneticiliği yapan Şenocak ilçe başkanı olmadan önce Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği yapıyordu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri