AKP'de yönetim kurulu beklentisi CHP'ye yeni başkan!

AKP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na geçtiğimiz haftalarda atanan Ekrem Görçeker henüz yeni yönetim kurulunu oluşturamadı.

 

SALİH MERT-ÖZEL HABER

 

Bilindiği gibi eski ilçe başkanıRecep Erol ve ekibini genel merkez tarafından istifa ettirilip yerine İlker Gürbüz atanmıştı.

Kısa süre bu görevi sürdüren Gürbüz milletvekşili adayı olmak için istifa etti. Bu istifanın ardından göreve atanan Ekrem Görçeker'in ise bu günlerde yeni yönetim kurulunu oluşturmakta zorlanması gelen bilgiler arasında...

 

CHP’ye yeni başkan!

 

CHP Büyükçekmece'de eski ilçe başkanı Erol Şahin'in Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan ilçe başkanlığı görevine Av. Kerim Mendeşagu getirildi. CHP Genel Merkezi benzer ilçelerde iç tüzüyü uygulayarak mevcut yönetim kurulunun kendi arasında yeni ilçe başkanını belirlenmesini istedi.

21 Şubat 2011 günü yönetim kurulu üyelerini kısa mesajla yeni ilçe başkanını seçmek için toplantıya çağıran CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı 14 kişilik üyelerin sekizinin katılmasıyla yeni ilçe başkanını seçti.

Bu arada bazı yönetim kurulu üyelerinin 'Apar topar bizi toplantıya çağırdılar. Oylamaya yetişemedik' serzenişine ise yeni başkan Av. Kerim Mendeşagu 'Bütün yönetim kurulu arkadaşlar ilçe sınırlarında oturmakta. Tam 2.5 saat bekledik herkesi. Ancak 8 arkadaşımız geldi toplantıya ve oy birliği ile seçim sonuçlandı' dedi...

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri