Akşener; Tüm partileri davet ediyoruz

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Büyükçekmece’de bulunan dernekleri ziyaret ederek 5 Ekim’de gerçekleşecek olan "Demokrasi" mitingine davette bulundu. Akşener, ‘Çağrımız sadece MHP’lilere değil demokrasi mücadelesi veren, mevc

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gazi Arslan ve MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Akşener, Gezi Parkı direnişçilerini destekleyen sözler sarf etti. Akşener ‘Gezi Parkı olaylarında gençler mevcut yönetime karşı tepkilerini dile getirdiler. Tepkilerinin karşılığını da gaz bombaları ve gözaltılar ile aldılar. Demokrasi diye haykıranlar bu gençlere bu muameleyi yapanlardır. Özgürlük ve demokrasi bunun neresinde. Bununla birlikte Türkiye’de özgür gazeteciler tutuklanıyor. Dışarıda kalanlar ise mevcut iktidarın yönlendirmesiyle haber yapıyorlar.’ Dedi. 

Büyükçekmece adayı kim?

Konuşmasından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, ‘Büyükçekmece adayı kim?’ soruna henüz belli değil cevabını verdi. Daha önceki toplantıda İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’in 5 Ocak 2013 tarihinde gazetemize yaptığı açıklamada ‘adayımız belli 9 Şubat 2013’te açıklayacağız.’ Sözlerinin hatırlatılması üzerine Akşener cevabı Yavuz Güneş’e bıraktı. Yavuz Güneş bu soru karşısında sessiz kaldı. 

Yavuz Güneş ne söylemişti?

5 Ocak 2013 tarihinde Haberdar Gazetesi çalışanlarını kahvaltıda ağırlanayan MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş şu ifadeleri kullanmıştı; 2014’ de belediyeyi alacağız. 9 Şubat 2013’te belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Başkan adayımız Türkiye’nin üç büyük ailesinden birinin çocuğudur. Bizimde 2014’de adayımız. Aynı zamanda 9 Şubat’ta MHP’nin 44. Yılı. MHP’nin 44. Kuruluş Yıldönümünde Büyükçekmece Belediye Başkan Adayımızı da açıklayıp çalışmalarımıza ara vermeden hız kesmeden devam edeceğiz.

Çevre Derneği’ne ziyaret

MHP ilçe binasında düzenlenen basın toplantısının ardından dernek ziyaretlerinde bulunan Akşener ve ekibini Büyükçekmece Çevre Derneğinde kalabalık bir grup karşıladı. Akşener’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Dr. Erdoğan Arık, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Arık’ın konuşmasının ardından söz alan Meral Akşener, ‘Ben buraya partim için oy istemeye gelmedim. 5 Ekim’de Kazlıçeşme’de gerçekleşecek olan ‘Demokrasi’ mitingimize hepinizi davet etmeye geldim. Hangi partiden olduğunuz önemli değil. Sizleri mevcut iktidara karşı omuz omuza olmaya davet ediyorum.’ Dedi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri