Altuntaş’tan destek yemeği

2009 Yerel seçimlerinde CHP’den ayrılarak dönemin AK Parti Belediye Başkan Adayı İlker Gürbüz'ü destekleyen eski CHP Mimarsinan Belde Başkanı Semih Altuntaş, şimdi Hasan Akgün’ün yanında

AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı dosyasını daha önce geri çeken iş adamı Semih Altuntaş, Babayiğit’in başkan adayı gösterilmesine tepki göstererek bu seçimlerde ekibi ile birlikte koşulsuz olarak CHP'yi destekleyeceğini açıklamıştı.



CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Hasan Akgün’e destek amaçlı dün Mimaroba'da bir yemek veren Altuntaş,  "
Ülkemiz elden gidiyor. Bu saatten sonra ben Semih Altuntaş olarak ülkemizin elden gitmemesi için elimden ne geliyor ise onu yapacağım. 17 Aralıktan sonra kutuların içerisinde paraları gördüğümde rahtsız olmuştum. Ben hiçbir zaman hırsızların yanında olmadım bundan sonra CHP’yi sonuna kadar destekleyeceğim ve Hasan Akgün’ün kazanması için, Cumhuriyetimiz’in elden gitmemesi için ekibimle birlikte çalışacağım. Zaten benim Cumhuriyet Halk Partililiğim tartışılamaz 2009 yerel seçimlerinde o zaman bakan Hayati Yazıcıoğuluna da demiştim otobüsün üzerenden seslenerek benim Cumhuriyet Halk Partiliyiim yadırganamaz ben o zaman yönetimle ters düştüğüm durumlar vardı partimden istifa ettim ama hiçbir zaman CHP’’nin içerisinden kopmadım ben CHP ‘yim benim CHP’liyimi hiç kimse tartışamaz ben buna izin vermem dedi.



Yemeğe katılan Büyükçekmece belediye başkan yardımcısı Bayram Ali Üner ve Belediye meclis üyesi adayı Coşkun Tanış, Altuntaş’a böyle bir organizasyon gerçekleşktirdiği için yemeye katılanlara da destekleri için teşekkür ettiler. Sazlo sözlü eğlenceli yemek gecenin ilerliyen saatlerine kadar sürdü. Yemeye çok sayıda katılım oldu.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri