Ataklı: Bu CHP mezara gömülmeli - izle

Can Ataklı katıldığı televizyon programında CHP'de yaşanan krize isyan etti.

CHP'li Hüseyin Aygün'ün Dersim katliamı ve Atatürk üzerine Zaman gazetesine yaptığı açıklama, tv8'de yayınlanan Haber Aktif programında mercek altına alındı. Gökmen Karadağ'ın modere ettiği programa Vatan yazarı Can Ataklı ile Bugün yazarı Nuh Gönültaş katıldı.

Can Ataklı ülkenin onca önemli gündemi içinde Dersim tartışmasının hem Türkiye düşmanlığı hem de ahmaklık olduğunu söyledi. 'Bu CHP'yi müzeye kaldırmak gerek' diyen Ataklı'nın isyanı diğer katılımcıları gülümsetti.

İşte Can Ataklı'nın canlı yayındaki o isyanı:

'BU CHP MEZARA GÖMÜLMELİ!'

''CHP'nin sorunu siyaset yapmaması. Siyaset yapmıyor ki CHP. Ne var Başbakan'ın gündemide? Bedelli, Van'a yeni şehir, Kanal İstanbul, 9 milyon ev yıkılacak deprem için, yeşil kart yeniden verilecek, Suriye, Irak... Peki CHP ne yapıyor bu gündemde, adamın bir çıkıyor ki Dersim'de katliam yapılmıştır, başında da Atatürk vardır. E bu ne Allah aşkına? Doğru mudur değil midir ayrı konu ama bunun gündemle ne ilgisi var, bunu tartışmanın Türkiye'ye ne faydası var? Bu CHP mezara gömülmeli, sonra da yeni bir şey çıkabilir, artık sosyal demokrat mı olur başka bir şey mi olur... Bu CHP'yi müzeye kaldırmak gerek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri