Avcılar hizmet istiyor

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, Avcılar’da girilmedik mahalle bırakmıyor. İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olma özelliğini taşıyan Şenocak, genç ve dinamik olmasının avantajını kullanmak için dur durak bilmeden çalışıyor.

Esnaf ziyaretleri, aile sağlığı merkezleri, semt pazarları, halk buluşmalarıyla yoğun bir seçim çalışması yürüten Şenocak, ‘Gittiğimiz her noktada hamdolsun çok fazla ilgiye ve teveccühe mazhar oluyoruz. Halkımızın bu teveccühü, bizi daha da heyecanlandırıyor ve sevindiriyor açıkçası. Adaylığım öncesindeki İki yıllık ilçe başkanlığım döneminde, zaten malumumuz olan ve şu anda sahada yaptığımız çalışmalarımızda, en çok göze çarpan nokta şu ki; artık Avcılarımızın güzel insanları 15 yıldır ilçemizi hizmet yoksunu bırakan bu belediyecilik anlayışından bıkmış.

Artık Avcılarlı hizmet istiyor, artık Avcılarlı sosyal donatı alanları istiyor, artık Avcılarlı kültürel ve sportif etkinlikler yapabileceği eserler istiyor. Ben ilçe başkanıyken zaten belediye başkanı gibi çalışmak zorunda kaldım. Çünkü hizmet üreten, eser yapan ve uygulayan bir belediye maalesef yoktu.

Biz eksiklikleri tespit edip, öncelik sırasına göre Büyükşehir Belediyemiz üzerinden önemli projeleri bir bir Avcılarımıza kazandırmaya gayret ettik ve gerçekleştirdik. Biz bu süreçte halkımıza ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Onun için şu anda Avcılarlı kardeşlerimizin bize ona güveni, bize ona inancı tam. Bu sefer Avcılar AK Belediye istiyor. Biz de 31 Mart sabahı Allah’ın izniyle vatandaşımızdan oluru alıp, hizmetlerimize tüm hızımızla devam edeceğiz. Teşkilatımız bize güveniyor, vatandaşımız bize güveniyor. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın’ diyerek kendine güveninin tam olduğunu söyledi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri