Babayiğit: Sözümüz senettir

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit Eser Otel'de Trabzonlularla buluştu. Salonu tıka basa dolduran hemşerilerine seslenen Babayiğit, "Büyükçekmece'yi kasaba görünümünden uzaklaştırıp modrn bir şehir yapmak için koları sıvadık

 

AK Parti Adayı Av. Celal Babayiğit Eser Otel'de hemşerileri ile bir araya geldi. Zeynep Başkan ve Alay Cihan gibi sanatçıların sahne aldığı gecede konuşan Babayiğit, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Büyükçekmece'yi bize emanet etti" diye konuştu.

Asla mahcup etmeyeceğiz

Eser Otelde gerçekleşen Trabzonlular Gecesi'nde konuşmasına devam eden Babayiğit, "Sizleri asla mahcup etmeyeceğim. Büyükcekmece'nin şu anki halini hepiniz görüyorsunuz. Büyükcekmece bir kasaba görünümünde. Biz dedik ki Büyükçekmece kasaba görünümünde değil, İstanbul'un sayılı ilçelerinden biri olmalıdır. Ak Parti yapamayacağı hiç bir şeyin sözünü vermez. Biz Büyükçekmece'yi bir şehir meydanı ile beraber yeniden şehir haline getiriyoruz. Metro ve metrogarla ulaşım problemini çözüyor, 2 hastahane ile bir sağlık üssü haline getiriyoruz. Biz Büyükcekmece'yi Avrupa'nın bilinen bir turizm merkezi yapmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.


Kumburgaz'ın yolları hala çamur

AK Parti Büyükçekmece belediye meclis üyesi adayları Tamer Canbaz ve Rıdvan Yavuz Bilge'nin Kumburgaz meydanda sucuk dağıtım törenine katılan Av. Celal Babayiğit, "Ekibimizi kurarken dedik ki; Biz artık Büyükçekmeceliyiz, Büyükcekmece'nin tek partisi var o da Büyükcekmeceliler partisi. Şimdi Büyükcekmece'den yetki istiyoruz. Ortada bu ilçeye kendilerini feda etmiş bir ekip var ve bu ekibin arkasında AK Parti gibi ülkeye ve İstanbul'a cok büyük hizmetler yapmış bir parti var.  Kumburgaz'da hala yollar çamur" dedi.


Babayiğit büyük bir şans

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın Kaya Ramada Otel'de düzenlediği etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Aysenur İslam katıldı. Davetlilerle tek tek ilgilenen Bakan islam Büyükçekmece'ye kadın sığınma evinin kurulacağının müjdesini verdi. Kuracakları kadın sığınma evlerinde çocuklar için çok iyi imkanların oluşturulacağının altını çizen Ayşenur İslam, "Küçük çocuklar için oyun grupları, okula giden çocuklar ve gençler için bireysel danışmanlık, ev ödevlerinde yardım gibi birçok imkan sağlanacaktır. Adayımız Celal Babayiğit Bey'in kadın yaşam merkezi projesini çok beğendim. Çok donanımlı bir adayımız var. Babayiğit Büyükçekmece için büyük şans" açıklamasını yaptı.

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri