Babuşçu yeni yönetimle tanıştı

Beylikdüzü AK Parti Yönetimi, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’la bir araya geldi. Yeni yönetimle tanışan Babuşçu, hedeflerinin her seçimde oylarını daha fazla yukarıya taşımak olduğunu ve bunun için de t

28 Ocak’ta yapılan genel kurul ile birlikte yeni seçilen Av. İbrahim Bülbüllü Başkanlığı’ndaki AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşikilatı Toplantısı’na AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun katıldı.

Beylikdüzü İlçe teşkilat binasında AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda üyelerle buluşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, yeni seçilen kadro ile tanıştı. Belediye Başkanı Uzun ve İlçe Başkanı Av. Bülbüllü’nün de katıldığı toplantıda İl Başkanı Babuşcu, hedeflerinin her seçimde oylarını daha fazla yukarıya taşımak olduğunu ve bunun için de teşkilatta çalışan üyelere büyük iş düştüğünü söyledi.

İlçe binasında yapılan toplantıda 28 Ocak’ta yapılan kongre ile yeni seçilen üyeler tek tek kendilerini tanıttılar. Toplantının sonunda Belediye Başkanı Uzun da, yönetim kurulu üyelerine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri