'Başkan kente vizyon katmalı'

Yerel yöneticilerin kente vizyon katması gerektiğinin altını çizen CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, “Yerel yönetim hizmet işidir, makam sahibi olmak değildir” dedi.
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı Mahallesi’nde Çınar Evler Sitesi sakinleriyle ev toplantısında bir araya gelerek yaşadıkları sıkıntıları dinledi, eksikleri not aldı, Beylikdüzü geleceğine bakış açısından bahsetti.

Kavaklı’da yaşadıkları sıkıntıların konu başlıklarını sağlık, ulaşım, sosyal yaşam ve eğitim olarak sıralayan site sakinleri, mevcut yerel yönetimin hizmeti kentte kazandıramamasından şikâyet etti.

Sosyal donatı bakımından birçok eksikleri olan Beylikdüzü’nde, yerel yönetimin yarına dahi bir vizyonu olmadığını öne süren İmamoğlu, “Göreve geldiklerinde beş yıllık bir yönetime dair gelecek vizyonları yoktu. Hala yok. Beylikdüzü’nün bırakın 5 yılı, 20 yıllık vizyonu olmalı” diye konuştu.

“Hesap vermeli”

Buluşmada, bir belediye başkanının kente hizmeti getirebilmesi için önce yaşadığı kenti sevmesi ve insanlarını hissetmesi gerektiğine değinen Ekrem İmamoğlu, “Belediye başkanı kente vizyon katmalı, kentteki yaşayanların vizyonundan yararlanmalı ve sıkça hesap vermeli. Bugün nasılsa yarın aynı olmalı” şeklinde değerlendirmede bulundu. Sosyal yaşam, kültür, sanat, sağlık, eğitim spor vs. alanlarda hizmeti kentte kazandırmaya öncülük etmesi gerektiğini ekledi.

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri