Bayburtlular Şenocak'ın yanında

Avcılar’daki Bayburtlulardan da AK Parti belediye başkan adayı Bayram Şenocak’a destek sözü geldi.

Bayburtlular  Avcılar Royal Düğün Salonu'nda hemşerileri AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Adayları;  Kürşat Arı ve Erol Adıgüzel için biraraya geldi.

Katılımın yoğun olduğu Bayburtlular buluşmasına Bayburt Dernekleri Başkanı Faruk Kılıçaslan, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, AK Parti  İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ecin katıldı. Gecede AK parti Avcılar Meclis Üyesi Adayları Kürşat Arı ve Erol Adıgüzel birer konuşma yaptı. Arı, "Birlik beraberlik ve kardeşliğimizin  pekiştiği bu gecede bizleri onurlandıran AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak'a  Bayburtlular adına teşekkür ediyoruz" dedi.
AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak ise yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar hiç AK Partili olmayan bir ilçemiz olan  Avcılar’ı ihya edeceğiz. 30 Mart akşamı yine böyle güzel bir ortamda bir araya gelip zaferimizi kutlayacağız. Bu ilçenin 15 yılı heba oldu. Heba olan bu ilçenin 15 yılını artık değiştirmek sizin elinizde. Biz üzerimize düşen neyse yerine getirdik" dedi.

Bayram Şenocak, Avcılar için hazırladığı 34 projesini  Bayburtlular ile paylaştı. Şenocak şu ifadeleri kullandı: "Bu projelerimizi kitapçık katalog olarak  Avcılar halkına ulaştırıyoruz. Bu projelerimiz onların hayallerine bile gelmez. Bir de o diğer parti adaylarına bakın ve sorgulayın bunlarda projeleri yok,  hep ideoloji  ve demagoji. Yıllardır yaptıkları siyaset bu bunların. AK partinin ise hizmetleri ve projeleri bitmez. Bu ilçedeki diğer Belediye Başkan adayları projeler ile milletin huzuruna çıkıp, onu yapacağız bunu yapacağız diyorlar. Siz 15 yıldır aynı siyasi partiye mensup değil misiniz? Sizin geleneklerimiz bir biriyle örtüşmez mi? 15 yılda ne yaptınız ki bundan sonra  ne yapacaksınız. Millete projelerinizi ve yaptıklarınızı göstereceksiniz, bunlara millet bile inanmıyor. 15 yıldır vaat ettiklerinizin hangisini yaptınız? Biz AK parti olarak Avcılara 375 milyon TL yatırım yaptık. Yıllarca bu ilçeyi mağdur ettiler. Depremle ilgini ne yaptılar? Hiçbir şey… Bu ilçede bizim yönettiğimiz bir belediye işler, bir gün daha gecikmemesi için büyük gayret ve fazlasını  göstereceğiz.  Ruhsatlar 3 günde bitecekse bizde iki günde bitecek imar, 20 günde çıkacaksa bizde 15 günde çıkması lazım. Bizim farkımız bu."

Avcılar'da ikamet eden Bayburtlular, geceyi Türküler ve yöreye özgü folklor oyunları sonlandırdılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri